Filtrera med

Pris
199 kr 3699 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

iPhone 11 - en telefon i världsklass

iPhone 11 från Apple erbjuder det bästa tänkbara för dig som vill ha en telefon i toppklass. iPhone 11 är utrustad med en 6,1″ Liquid Retina HD-skärm, dubbel 12 MP-kamera med nattläge: ultravidvinkel och vidvinkel, TrueDepth-kamera med inspelning av video i 4K och upp till 60 bilder/s och ett A13 Bionic-chip med tredje generationen Neural Engine. Dessutom erbjuder iPhone 11 upp till 1 timme längre batteritid än iPhone XR2. Den är vattentålig ner till 2 meters djup i upp till 30 minuter och uppfyller därmed kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529. iPhone 11 stödjer dubbla sim (nano-sim och eSIM). Du kan använda Face ID för att betala med iPhone i butiker, i appar och på nätet. iPhone 11 är tillverkad i glas och aluminium.

iPhone 11 - för dig som vill ha extra allt


Vad har du för behov när det gäller en ny telefon? Fundera gärna på det innan du bestämmer dig för vilken du ska köpa. Självklart ska du låta plånboken vara med och bestämma, men framför allt bör du bestämma dig för vad som är viktigt för dig och hur du tänker använda din telefon. iPhone 11 är en av de absolut bästa telefonerna som finns på marknaden idag. Gillar du iOS och vill ha en telefon med riktigt hög prestanda och snygg design kan detta vara något för dig.

Beställ iPhone 11 från Billig teknik idag

Handla hos Billig teknik och gör en insats för miljön! Idag slängs det alldeles för mycket hemelektronik som skulle kunna nyttjas av andra. Vi ser det som vårt uppdrag att ändra på det, genom att göra det enkelt och smidigt att handla begagnad hemelektronik på nätet. Hos oss på Billig teknik ser du i förväg vilket skick varorna är i, så du kan känna dig trygg när du handlar hos oss eftersom du vet vad du kan förvänta dig. Dessutom erbjuder vi garanti! Vår kunniga kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar kring våra produkter eller din beställning. Dessutom erbjuder vi låga fraktkostnader och snabba leveranser. Titta igenom vårt utbud idag och köp en iPhone 11 från Billig teknik!


Underkategorier
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter