Filtrera med

Pris
239 kr 259 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

USB-prylar

Här hittar du många roliga julklapps- eller presentidéer för tekniknörden. Vi har USB-drivna bordsfläktar, laddningsbara batterier för din mobiltelefon och USB-lampor för din bärbara dator. Roliga presenter och coola prylar att ge bort i julklapp!

Många olika USB-prylar

I denna avdelningen så har vi sammanställt gott om många olika USB-prylar. Genom att ansluta olika gadgets till din dator med USB så kan du driva många olika roliga prylar. Det kan vara allt från ett USB-drivet kylskåp till en USB-fläkt.

USB-fläkt

Med en USB-driven fläkt så kan du enkelt koppla in en svalkande fläkt som drivs av din dator. Detta är perfekt för att svalka dig när det är varmt vid din dator, eller rentav för att hjälpa dig att kyla ner din varma dator. Välj mellan många olika typer av USB-drivna fläktar.

USB-nattlampa

En USB-nattlampa ger dig ett behagligt sken. Det är dessutom billigt för dig att köpa en USB-nattlampa, genom att det bara är en enkel LED-lampa. Det blir utöver detta enkelt att ge ström till nattlampan om du har ont om eluttag, då den drivs genom USB-utgången på en dator.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter