Filtrera med

Pris
29 kr 299 kr
Skick:
mer... färre
Färg
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Fodral till surfplatta

Fodral till surfplatta är inte bara estetiska utan kan ofta vara skillnaden mellan en hel och en trasig surfplatta, om du nu skulle råka tappa den. Många har även särskilda funktioner så som vattentäthet eller särskilt påtaglig stöttålighet. Därför kan du se fodral till surfplatta som en sorts garanti och försäkring för att din elektronik håller extra länge och inte drabbas av oförutsedda händelser. Se till att du inte inser behovet av ett fodral när det redan är för sent. Granska utbudet så hittar du garanterat ett fodral som passar.

Surfplatta fodral till många modeller

Marknaden för surfplatta fodral har vuxit sig enorm. Utbudet är större än någonsin tidigare. Oavsett vilken modell du har finns det garanterat några fodral som passar hos oss. Ett surfplatta fodral drar nytta av ett flertal fördelar; de stänger ute smuts, damm och skyddar ofta skärmen från skador. Reser man mycket, eller använder sin surfplatta på språng, blir ett robust fodral snabbt ett oumbärligt tillbehör. Fodralens låga vikt säkerställer att enheten inte blir särskilt otymplig trots det extra skyddande lagret.

Universal, Samsung och ipad fodral

Har du flera enheter, eller är osäker på vilket fodral du behöver, kan ett universal fodral vara särskilt bra. Är du ute efter ett fodral för en särskild enhet finns det många bra Samsung fodral och ipad fodral. Då marknaden är väldigt präglad av Samsung och iPad, och dessa enheter inte sällan är ganska kostsamma, kan ett Samsung fodral och ipad fodral vara en bra investering, iallafall om du vill att din surfplatta ska bli långlivad. Även om du väljer att byta enhet, är chansen stor att fodralet även passar till den senare varianten. Vill du vara på den säkra sidan är det bra om fodralet passar till så många enheter som möjligt. Då är definitivt ett universal fodral att föredra. Billigt och väldigt förmånligt.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 50 produkter