Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Matberedare

Att ha en matberedare tillgänglig kan frigöra väldigt mycket tid så att man hinner med de saker som kanske är mer viktiga. De är en välbehövlig hjälp inför både vardagens matlagning som särskilda bjudningar. Med stark motor och många verktyg underlättar de förberedningen av de flesta rätter och projekt i köket.
Dessa matberedare är verkligen multifunktionella köksverktyg i den mån att de gör att man kan hacka, mala, skiva och på liknande sätt förbereda råvaror inför själva matlagning. Oavsett om man behöver förbereda något inför matlagning eller som grund i en juice eller drink så förenklar dessa beredare jobbet. Och de släpper helt klart loss smaken i råvarorna. Det är inte utan anledning som de har blivit väldigt populära.

Köksassistent

Fördelarna med en köksassistent började bli kända redan på 80-talet, men det tog förhållandevis lång tid innan prisnivån sjönk så att envar kunde dra nytta av dem. Nu för tiden tar många dem för givet och skulle nog lika så ha svårt att klara sig utan dem. Den stora fördelen med en köksassistent är att den hjälper till med de ansträngande vardagssysslorna. Det spelar ingen roll om man behöver riva ost eller skiva gurka. Med en assistent blir dessa annars ganska tidskrävande bestyr snabbt genomförda.

Hushållsassistent

Till skillnad från matberedare så är en hushållsassistent särskilt lämpad för att bearbeta saker så som deg. Anledning är att de har ett flertal utbytbara köksverktyg och även har starka motorer som är konstruerade för att arbeta i låg hastighet under lång tid. Därför är en hushållsassistent ett perfekt verktyg för den som bakar mycket eller har ett särskilt intresse för bröd. Om du gillar hemlagat så blir dessa den perfekta ursäkten till att spendera mer tid i köket. Och då de är väldigt praktiska att använda så engagerar de snabbt hela familjen i matlagningen.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!