Filtrera med

Pris
19 kr 429 kr
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Anslutningstyp
mer... färre
Filter

Mobilladdare och kablar

På jakt efter ett portabelt batteri till din mobiltelefon eller en billig laddningssladd för din iPhone, Samsung Galaxy eller annan Smartphone. Vi har dem billigaste mobilladdarna och adaptrarna på marknaden. Vi har också billaddare till iPhone och micro-USB kablar i olika färger och former. Hos oss hittar du dessutom extra långa laddningssladdar till iPhone och andra Smartphones, och 12V till till 230V laddare för bilen.

Lightning-laddare

Vi erbjuder billiga Lightning-laddare för alla som har en iPhone och behöver ladda. Vi är medvetna om hur ofta de medföljande Lightning-kablarna kan gå sönder eller försvinna, vilket innebär att man behöver fylla på med några billiga och tåliga Lightning-laddare. Köp dessa här på BilligTeknik!

MicroUSB-laddare

För alla som inte har en iPhone eller annan iOS-enhet så är en microUSB-laddare det som behövs för att ladda. Alla enheter från mobiltelefoner, kameror, surfplattor och powerbanks kan drivas med hjälp av en microUSB-laddare. Köp en laddare av god kvalitet som du kan lita på håller när det verkligen gäller.

Billaddare

Se till att du kan ladda din telefon, alltid och oavsett var du är. Med en billaddare, som är kompatibel med 12V-uttag, så kan du se till att ladda din telefon varje gång du sätter dig i bilen. Detta innebär att du alltid kommer ha en telefon som är fulladdad och redo att användas oavsett var du är!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 106 produkter

Goobay strömadapter för telefoner 1A AC-adapter mobilladdareGoobay strömadapter för telefoner 1A AC-adapter mobilladdare
  • Priset!
  • -10 kr
Strömdapter från kvalitativa Goobay i slim design på 1 ampere för att laddaexempelvis din telefon direkt via ett...
- Laddare och kablar
- Ladda via eluttag
- CE-märkt med hög kvalité
- Slimmad design
- Svart
Rek: 120 kr
49 kr39 krVanligt pris-10 kr offPris