Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Corsair Dark Core

Corsair grundades i USA och tillverkar datorkomponenter och tillbehör till datorer. Bland annat tillverkar de RAM-minnen, tangentbord och datormöss. Köper du produkter från Corsair så får du produkter som är tillverkade med omsorg och som tål att användas. Hos Billig teknik hittar du ett stort utbud av produkter från Corsair. Titta gärna igenom vårt utbud av datormöss från Corsair och lägg en beställning redan idag!

Ergonomiska datormöss för optimal prestation

Fundera gärna på vilka behov du har innan du beställer en ny datormus. Ska du använda din mus för stillsamt kontorsarbete? Eller är det actionfyllda spel som gäller? Tänk igenom vilka behov du har när det gäller styrreglage, hjul och extra knappar på din mus. Vilka behov du har ska styra vilken datormus du väljer. Corsair har specialiserat sig på gaming-möss som ger dig en förbättrad spelupplevelse med ökad kraft och precision. Med Dark Core från Corsair får du en robust och bekväm mus med överraskande fokuserad men anpassningsbar design. Om du spelar mycket vet du hur viktigt det är att ha en bra mus för att prestera optimalt. Så satsa på en rejäl mus om du vet att du kommer ägna mycket tid framför datorn framöver. Det kommer du inte att ångra. Corsair erbjuder bland annat datormöss med trådlös teknik, med ljuseffekter och optiska möss. DPI sträcker sig från 6000 till 16 000. Dark Core från Corsair kan väga så lite som mellan 100-120 gram.

Köp Dark Core från Corsair

Funktion och kvalitet är förmodligen det viktigaste när det gäller datormöss. Samtidigt kan det vara viktigt att du hittar en mus med en design och ett utseende som passar dig och din övriga utrustning. Corsair erbjuder datormöss med futuristisk och stilren design. Men även enklare, mer avskalade möss som passar de flesta. När du handlar hos Billig teknik kan du göra riktiga fynd! Bland annat hittar du begagnade Dark Core från Corsair. Om du undrar något är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi svarar mer än gärna på dina frågor gällande våra produkter, din beställning eller något helt annat. Lägg en beställning på en datormus från Corsair!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!