Filtrera med

Pris
49 kr 559 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Interna hårddiskar

Oavsett om du är ute efter små eller stora, SSD eller HDD, snabba eller prisvärda så kan vi erbjuda ett brett utbud av interna hårddiskar. Ett byte av intern hårddisk kan snabba upp en dator avsevärt - det kan vara ett billigare alternativ till att köpa en helt ny dator. Detta är framförallt fallet om man byter från en traditionell hårddisk (sk HDD) till en ”solid state disc” (SSD), där det inte finns några mekaniska komponenter, så läs- och skrivhastigheten blir märkbart förbättrad.

Intern HDD

HDD-hårddiskar har funnit länge, och som ett resultat av detta så har de nu blivit närmast löjligt billiga. Samtidigt så finns det fullkomligt massiva HDD-lagringsalternativ. Även om SSD-lagring tveklöst är snabbare än HDD så är det inte alltid denna extra hastigheten behövs - speciellt inte om man planerar köpa en intern hårddisk för att placera denna i ett hårddiskkabinett. Helt enkelt så är det inget fel på HDD-lagring, och man kan få mycket bra värde för pengarna om man införskaffar sig en HDD.

Intern SSD

SSD-lagring är efterföljaren till HDD-lagring, och en SSD kan erbjuda löjligt snabba läs- och skrivhastigheter. Att införskaffa sig en SSD och ersätta en befintlig HDD i sin dator kan vara ett fullt rimligt alternativ till att köpa en helt ny dator. Om man kombinerar detta med ett hårddiskkabinett så hade man dessutom kunnat omvandla sin befintliga HDD till en extern lagringsmetod.

Billiga hårddiskar

Vi kan erbjuda ett brett utbud av olika lagringsmöjligheter, från små SSD-alternativ till massiva HDD-lagringsmöjligheter på exempelvis 1 TB intern lagring. Samtidigt så kan vi hålla låga priser och på så vis erbjuda mycket konkurrenskraftiga hårddiskar, oavsett vilka behov du har. Bläddra igenom vårt hårddiskutbud och hitta vad som är rätt för precis dig.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 21 produkter