Filtrera med

Pris
19 kr 99 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Batterier

Batterier är något som vi alla använder dagligen och därför är det smart att ha några extra till hands för att kunna byta ut dom när det behövs. Oavsett om du behöver batterier till din fjärrkontroll, hushållsapparater eller en leksak kan du hitta dom här. Vi erbjuder de bästa batterierna så du kan vara säker på att dom håller länge och fungerar på rätt sätt.

AAA batterier

Ett AAA batteri är förmodligen ett av de vanligaste batteri som används i vår vardag. Därför är det viktigt att dom finns hemma för ett snabbt byte vid behov. AAA batterier är kraftfulla och prisvärda och många av våra lampor fungerar till exempel med 3 styck AAA batterier. 

Hur väljer du rätt batteri?

Det kan vara svårt att veta exakt vilket batteri som du egentligen behöver till en viss apparat hemma. Ett enkelt tips är att läsa på batteriet och se om det står något som AAA eller AA. Men andra batterier kanske inte har någon text och då kan du kolla om apparaten har någon text som förklarar vilket batteri du behöver. Ibland har olika mindre batterier ett serienummer eller en text på baksidan och då kan du kolla upp den på internet och se vilket batteri det är. 

Batteritestare

Om du är osäker på om ett batteri är laddat eller inte är det bra att använda en av våra batteritestare. Kanske hittar du några batterier i en låda och då kan du lätt testa dom med din batteritestare för att se om batterierna har laddning eller inte. Det kan också hjälpa dig att avgöra om det kanske är leksaken eller fjärrkontrollen som är sönder och inte batterierna som är urladdade. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 30 produkter