Filtrera med

Pris
149 kr 649 kr
Passar till
mer... färre
Färg
mer... färre
Material
mer... färre
Axelrem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Snygg datorväska online

Hos oss är det lätt att hitta en snygg datorväska online. Vi har ett stort utbud av datorväskor för alla stilar och behov. I vårt stora sortiment hittar du många modeller för laptops i storleken 15.6 tum. Vi har även en snygg datorväska om din dator inte är av standardmått. Minidatorer och widescreen-laptops kan även dem få ett snyggt omslag och skydd hos oss. Köp en snygg datorväska online och få mer väska för pengarna.

Datorväska dam och datorväska herr

De flesta av våra modeller är av typen unisex vilket passar oavsett om du letar efter en datorväska dam eller en datorväska herr. Det vanligaste bland datorväskor är att de är svarta och mycket funktionella, med många fack och utrymmen. Det finns naturligtvis väskor i andra färger och utförande.. Gemensamt för våra datorväskor är dock att de är ergonomiska och de flesta erbjuder möjligheten att bäras så väl i handen som på axeln. Köp en datorväska dam eller en datorväska herr hos oss idag.

Datorväska 15.6 tum

Letar du efter en datorväska 15.6 tum? Då har vi garanterat den rätta väskan för dig. Vi erbjuder ett 20-tal väskor som passar en 15.6 tums laptop. Du kan välja på traditionella datorväskor eller slå till och köpa en väska med cool design. Vi har en datorväska 15.6 tum som du och din dator kommer att älska.

Datorväska 17 tum

Söker du efter en snygg datorväska 17 tum? Det kan vara lite svårare att hitta datorväskor till laptops som är av lite större modell. Men oroa dig inte - vi har vad du behöver! Hos oss finns flera olika modeller av datorväska 17 tum att välja på.

Datorväska 14 tum

En datorväska 14 tum passar en laptop av lite mindre standardmått, vilket blivit vanligare idag i och med att människor rör på sig mer. Måttet 15.6 är vanligast bland våra modeller av datorväskor, vilket även kan passa en dator som är 14 tum, beroende på utförande. Säkrast är dock att köpa en datorväska 14 tum, vilket vi har flera modeller av.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 17 produkter