Filtrera med

Pris
79 kr 179 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Kamerastativ

För den som är seriös gällande fotografi och sina bilder så är det ett absolut måste att ha ett kamerastativ. Ett kamerastativ tillåter fotografen att ta stadiga bilder, vilket tillåter kameran att fånga mer ljus då den inte darrar till. Ett kamerastativ kan användas både med en mobiltelefon liksom med en systemkamera.

Billigt kamerastativ

Genom att vi kan erbjuda många olika kamerastativ riktigt billigt så finns det gott om prisvärda kamerastativ i vår utbud. Dessutom så innebär det att många amatörfotografer kan få tag i ett kamerastativ utan att behöva lägga mycket pengar på det. På så vis kan vi uppmuntra fler till att använda kamerastativ, och fler till att ta bra bilder.

Bra kamerastativ

Vi har kamerastativ från erkänt bra tillverkare, såsom Hama. Trots att det kan tyckas simpelt med ett kamerastativ, och att det helt enkelt bara är tre ben för att stötta upp en kamera, så är det fortfarande viktigt att ha ett gediget stativ från ett bra märke. Detta kan du lita på att vi har.

Höj- och sänkbart kamerastativ

Med ett kamerastativ som går att både höja och sänka så kan man lyckas ta den helt perfekta bilden. Ett stativ ger redan till en början dramatiskt mycket bättre bilder än utan, då det håller mobil- eller systemkameran helt stilla. Detta tillåter mer ljus att släppas in genom linsen, vilket gör bilderna bättre. Se därför till att köpa ett höj- och sänkbart stativ redan idag!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Dudao F18 30-110 cm selfiestick och stativ med fjärrkontrollDudao F18 30-110 cm selfiestick och stativ med fjärrkontroll
  Smart teleskopisk selfiestick i aluminium som även har utfällbara ben så att den kan användas som ett stativ till din...
  - Kamerastativ
  - Utfällbar selfiestick upp till 110 cm
  - Utfällbara ben gör den till en tripod
  - Passar de flesta mobiltelefoner
  - Fjärrkontroll medföljer!
  Rek: 200 kr
  179 krPris