Filtrera med

Pris
1799 kr 11499 kr
Skick
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Skärmupplösning
mer... färre
Processor
mer... färre
Processorkärnor
mer... färre
Minne
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Grafikkort
mer... färre
Vikt
mer... färre
Mobilt bredband
mer... färre
Bluetooth
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Surfdator

En stationär surfdator passar perfekt för att utföra lättare datorprocesser, oavsett om det är i hemmet eller på kontoret. En liten, billig stationär surfdator är både ett kostnadseffektivt alternativ för en familjedator, och kan även utgöra en praktisk kontorsdator. Vi erbjuder också datorpaket med både stationär dator, skärm och tangentbord - så att du kan börja använda din nya stationära surfdator med en gång!

Små surfdatorer

Vi har fyllt vårt utbud med små, billiga och platseffektiva stationära datorer. Även om stationära minidatorer traditionellt sett har varit lätta att handskas med och få plats med, så har de tvingats tampas med relativt klen prestanda. Detta är dock inte längre fallet - med allt effektivare miniatyriseringsteknik, delvis lånad från utvecklingen av mobiltelefoner och surfplattor, så är minidatorer idag kraftfulla nog för att klara av alla de vanligaste ändamålen. Ta en titt i vårt breda utbud för att hitta en minidator som passar just dig.

Billiga surfdatorer

Den största fördelen med små stationära surfdatorer är att de är riktigt billiga, och ger helt enkelt mycket funktionalitet för sitt pris. Även om vi har sammanställt riktigt prisvärda datorer så har vi samtidigt inte kompromissat med datorernas kompetens. Istället så har vi tagit in välkända datormodeller från erkända tillverkare, såsom HP och Lenovo. Samtidigt försöker vi ständigt bredda vårat utbud - tveka inte att kontakta oss om det är något du saknar i vårat sortiment! Beställer du på en vardag kan du i 9 fall av 10 hämta ut din beställning dagen efter.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 169 produkter

Dell Chromebook 3100 med pekskärmDell Chromebook 3100 med pekskärm
  11,6-tums Chromebook från Dell med Googles supersnabba och stabila ChromeOS, perfekt för surf! Denna modell är utrustad...
  - Surfdator
  - 11.6" pekskärm med multi-touch
  - DualCore processor
  - Intel-processor
  - 4 GB DDR4-minne
  Rek: 3 690 kr
  2 590 krPris
  Dell Chromebook 3100Dell Chromebook 3100
   11,6-tums Chromebook från Dell med Googles supersnabba och stabila ChromeOS, perfekt för surf! Denna modell har...
   - Surfdator
   - 11.6" LED-skärm
   - DualCore processor
   - Intel-processor
   - 4 GB DDR4-minne
   Rek: 3 490 kr
   2 390 krPris
   HP 14s-dq3002noHP 14s-dq3002no
    Slimmad portabel laptop från HP med 14-tums Full HD-skärm och dubbelkärnig Intel-processor samt snabb SSD som förbättrar...
    - Surfdator
    - 14" Full HD LED-skärm
    - Intel-processor
    - Dubbelkärnig processor
    - 4 GB DDR4 RAM-minne
    Rek: 4 500 kr
    4 195 krPris