Filtrera med

Pris
9 kr 149 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Elinstallation

Att göra små och enkla elinstallationer hemma behöver inte vara så avancerat som du kanske tror. Med lite kunskap och rätt verktyg kan du bli en duktig hemmafixare som klarar av att göra små förändringar eller att byta ut det där eluttaget som inte fungerar. Vi har olika tillbehör och verktyg som kan hjälpa dig att göra detta på ett säkert sätt.

Testmejsel för el

En testmejsel använder du för att se om det är ström i ett uttag eller en elkabel. Du använder den genom att trycka mejseln mot objektet du vill testa och om strömmen är på så har mejseln en liten lampa som lyser för att indikera ström. Detta verktyg är något ovärderligt som kommer hjälpa dig att känna dig trygg när du vill byta ut en lampa, ett vägguttag eller en lampsladd. 

Analog timer för eluttag

En analog timer kan ge dig möjligheten att installera en lampa eller en apparat och bestämma när den ska fungera. Det kan vara att slå på kaffebryggaren vid en viss tidpunkt eller kanske slå på och av fönsterbelysning när du inte är hemma. Att kunna ställa in när dina apparater ska fungera gör också att dom blir mer energieffektiva och att du kan energioptimera och därför spara mer på din el. 

Tillbehör för mindre installationer

När du ska göra små installationer hemma är det bra att ha de olika tillbehör som du kan behöva. Det kan vara en sladd, en säkring eller kanske din skruvmejsel för att kunna ta bort eller skruva dit något. Vi har också små säkringar som används i elsystemet som du har i din bil och ibland kan behövas byta när till exempel en lampa slutar funka eller något liknande. Med enkla och små tillbehör kan du lyckas med dina små eljobb och få bästa resultat. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 12 produkter