Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Netgear Arlo Pro 2

Netgear är ett företag som utvecklar produkter som för företagsnätverk och hemmanätverk. Netgear är noterat på Nasdaq-börsen. Med Netgear Arlo Pro 2 får du ett högkvalitativt övervakningssystem som lämpar sig utmärkt för övervakning av företagslokaler eller ett hem. Titta igenom vårt utbud av Arlo Pro 2 och beställ ditt nya övervakningssystem idag!

Övervakning för hem och företag

Netgear Arlo Pro 2 erbjuder en upplösning på 1080 p, 130 graders horisontellt synfält, mörkerseende, ett uppladdningsbart batteri, mikrofon, högtalare, inbyggd siren, lokal inspelning och en drifttemperatur på mellan -10 grader och +50 grader. Med Netgear Arlo Pro 2 får du en bekymmersfri övervakning av ditt hem eller dina företagslokaler. Fundera gärna på om du behöver flera övervakningskameror, exempelvis om du har flera rum som du vill bevaka. Den stora fördelen med just Pro 2-kamerorna är att de stödjer Full HD. I övrigt erbjuder Pro 2 samma funktionalitet som Pro. Netgear Arlo finns dessutom i ett antal andra varianter, såsom Arlo Baby, Arlo Go och Arlo Q. Ett övervakningssystem kan vara ett alldeles utmärkt komplement till ett vanligt hemlarm. Det passar perfekt för dig som vill ha bra koll på vad som händer i ditt hem eller på ditt företag. Med hjälp av ett övervakningssystem kan du både förebygga brott och skador och öka chanserna att kunna reda ut och följa upp brott eller skador i efterhand. Så det kan finnas mycket pengar att spara på att investera i ett bra övervakningssystem. Med Netgear Arlo Pro 2 får du ett bra system som du kan lita på och som är byggt för att hålla länge.

Köp en ny Netgear Arlo Pro 2 idag

Hos Billig teknik kan du bland annat hitta begagnade datorer, datortillbehör och nätverksprodukter. Det gör att du kan hitta riktigt högkvalitativa produkter till låga priser hos oss. Vi erbjuder dessutom låga fraktkostnader och snabba leveranser. Titta igenom vårt utbud så ser du vilka låga priser vi har på våra produkter. Vi är stolta över att leverera ett stort antal produkter till många nöjda kunder varje dag. Tack för att du besöker oss och varmt välkommen att titta igenom vårt utbud av Netgear Arlo Pro 2 idag.

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!