Filtrera med

Pris
979 kr 5390 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Asus

Asus var ursprungligen en moderkorts-tillverkare, men har idag en bred produktportfölj som innefattar både bärbara datorer, stationära datorer, servrar, routrar liksom mycket mer - såsom komponenter och gamingprodukter. Asus är kända för deras högkvalitativa Zenbook-serie, och har därtill datorer såsom Vivobook, eller deras dedikerade gaming-serie Republic of Gamers. Detta innebär att alla från spelentusiaster som kräver prestanda i världsklass till de som vill arbeta i stil kan hitta något hos oss på BilligTeknik.

Stationär Asus-dator

Den som vill ha en dator med den allra mest kraftfulla prestandan bör i så fall skaffa en stationär dator från Asus. Hos BilligTeknik så hittar du många olika typer av stationär Asus-dator så att du kan vara säker på att få det alternativ som passar allra bäst för just dig. Du kan dessutom alltid känna dig säker när du handlar från BilligTeknik, med tanke på att vi är certifierade av Trygg e-handel.

Bärbar Asus-dator

Om man istället för rå prestanda värdesätter en portabel arbetsstation så är en bärbar Asus-dator rätt val. Med en Asus-laptop kan man få arbete gjort på pendeln, resan, eller under lunchrasten. Detta innebär att varje stund med trist dötid kan förvandlas till produktiva minuter och timmar. Den bästa datorn man har är alltid den dator som man har med sig. Slå till på en billig bärbar Asus-dator redan idag!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

Asus 14-tums dator med Intel processorAsus 14-tums dator med Intel processor
  • -399 kr
Snygg och prisvärd portabel laptop i 14-tums storlek med dubbelkärnig Intel-processor och 128 GB lagringsutrymme. I...
- Asus
- 14" LED-skärm
- Dubbelkärnig Intel-processor
- 4 GB RAM-minne
- 128 GB SSD-hårddisk (uppgraderingsbar)
Rek: 5 000 kr
3 990 kr3 591 krVanligt pris-399 kr offPris
Asus VivoBook 14-tum FHD med Ryzen 3 256SSDAsus VivoBook 14-tum FHD med Ryzen 3 256SSD
  • -300 kr
14-tums laptop från Asus med bra prestanda för vardagen genom AMD Ryzen 3-processorn och den snabba SSD-hårddisken på 256...
- Asus
- 14" Full HD LED-skärm
- AMD Ryzen-processor
- Dubbelkärnig processor
- 4 GB DDR4 RAM-minne
Rek: 6 000 kr
4 590 kr4 290 krVanligt pris-300 kr offPris