Filtrera med

Pris
19 kr 6790 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Filter

Kamera & GPS

Att ha en riktigt bra kamera är ett måste för alla som anser sig vara professionella fotografer. Trots att dagens mobiltelefoner har riktigt kompetenta kameror så kan dessa inte mäta sig med dedikerade kameror. Naturligtvis så är våra kameror inte bara skarpa, utan dessutom oerhört konkurrensmässigt prissatta. Vi har också billiga och bra GPS-navigatorer.

Systemkamera

Moderna systemkameror har inte bara smidiga SD-kort och många megapixlar, utan har dessutom blivit mycket billiga. En modern, kompakt systemkamera är perfekt att ha med sig, speciellt med smidig wi-fi-synkning av bilder. Dessutom så har systemkameror idag touchskärm, så att man kan ta bilder lika enkelt som på mobiltelefoner.

Bra kameror

Vi vet vad proffsfotografer är ute efter, och därför har vi samlat ett brett sortiment av kvalitetskameror. Detta innebär kameror med många megapixlar, stora sensorer och HDR-möjligheter för färgrika bilder. På så vis kan du ta oerhört skarpa bilder, ofta. Med en bra kamera kan du föreviga dina minnen i den kvalitet de förtjänar. Gör dig själv en tjänst och köp en av våra kameror redan nu!

GPS

En bra GPS är idag ett oumbärligt komplement för den som kör mycket. Istället för att behöva sitta med krångliga papperskartor så gör digitala navigatorer livet enklare. Även om de flesta nya bilar idag är utrustade med inbyggd GPS så kan du med en extern GPS få även en gammal bil att kännas ny. Våra GPS-navigatorer är dessutom naturligtvis billiga, så att alla kan ha råd med dem.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 31 produkter

Adata 128 GB microSDHC + SDHC (Class 10)
 • Ny
 • På rea!
Adata 128 GB MicroSDHC-kort med SDHC-adapter. Kanon till kameror eller telefoner! Klass 10 vilket gör att den stöder...
- Snabba filöverföringar
- Inspelning i Full HD
- Designad för smartphones, tabletter
- Adapter till fullstort SD-kort
Rek: 250 kr
199 krPris
Adata 64 GB microSDHC + SDHC (Class 10)
  • På rea!
  Adata 64 GB MicroSDHC-kort med SDHC-adapter. Kanon till kameror eller telefoner! Klass 10 vilket gör att den stöder...
  - Snabba filöverföringar
  - Inspelning i Full HD
  - Designad för smartphones, tabletter
  - Adapter till fullstort SD-kort
  Rek: 250 kr
  149 krPris
  Verbatim microSDHC + SDHC 16GB (Class 10)
  16GB Class 10-MicroSDHC-kort som kan användas till telefoner bland annat för att utöka utrymmet. Detta kort är snabbt nog...
  - MicroSDHC-kort med SDHC-adapter
  - Utöka utrymmet på telefonen
  - Snabbt nog för HD-video
  - Class 10 och UHS-1 klassat
  Rek: 180 kr
  99 krPris