Filtrera med

Pris
19 kr 5990 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Kamera & GPS

Att ha en riktigt bra kamera är ett måste för alla som anser sig vara professionella fotografer. Trots att dagens mobiltelefoner har riktigt kompetenta kameror så kan dessa inte mäta sig med dedikerade kameror. Naturligtvis så är våra kameror inte bara skarpa, utan dessutom oerhört konkurrensmässigt prissatta. Vi har också billiga och bra GPS-navigatorer.

Systemkamera

Moderna systemkameror har inte bara smidiga SD-kort och många megapixlar, utan har dessutom blivit mycket billiga. En modern, kompakt systemkamera är perfekt att ha med sig, speciellt med smidig wi-fi-synkning av bilder. Dessutom så har systemkameror idag touchskärm, så att man kan ta bilder lika enkelt som på mobiltelefoner.

Bra kameror

Vi vet vad proffsfotografer är ute efter, och därför har vi samlat ett brett sortiment av kvalitetskameror. Detta innebär kameror med många megapixlar, stora sensorer och HDR-möjligheter för färgrika bilder. På så vis kan du ta oerhört skarpa bilder, ofta. Med en bra kamera kan du föreviga dina minnen i den kvalitet de förtjänar. Gör dig själv en tjänst och köp en av våra kameror redan nu!

GPS

En bra GPS är idag ett oumbärligt komplement för den som kör mycket. Istället för att behöva sitta med krångliga papperskartor så gör digitala navigatorer livet enklare. Även om de flesta nya bilar idag är utrustade med inbyggd GPS så kan du med en extern GPS få även en gammal bil att kännas ny. Våra GPS-navigatorer är dessutom naturligtvis billiga, så att alla kan ha råd med dem.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 20 produkter

Hama bordsstativ till kamerorHama bordsstativ till kameror
  • Priset!
Bordsstativ i litet format med utdragbara ben. Tiltbart huvud och 3D-kulled för ökad flexibilitet. Finns i flera färger!
- Foto
- Kompakt format med utdragbara ben
- Tiltbart huvud
- 3D-kulled för perfekt inställning
- Finns i flera färger
Rek: 100 kr
29 krPris
Golla kameraväskaGolla kameraväska
  • Priset!
Snygg röd kameraväska från Golla så att du kan bära med dig din kamera med stil!
- Foto
- Stilig röd kameraväska
- Glatt blomstermotiv
- Vadderad innervägg och axelrem
- Välkänt varumärke
Rek: 300 kr
59 krPris