Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Marshall Stanmore

Marshall Stanmore är en Bluetooth-högtalare med riktigt starkt ljud. Med Marshall Stanmore får du dessutom en högtalare i en klassisk retrodesign som nästan blivit ikonisk. Högtalaren påminner nämligen om en gitarrförstärkare från Marshall! Tiita igenom vårt utbud av Marshall Stanmore idag och lägg en beställning!

En liten högtalare med stort ljud

Marshall Stanmore är utrustad med den välkända Marshall-loggan på framsidan. De vackra detaljerna i mässing och knapparna och skenan längst ner gör att du får en riktigt snygg inredningsdetalj om du köper denna högtalare. Dessutom ser du ljudstyrkan genom ett rött ljus kring knapparna, så du ser enkelt inställningarna även i svag belysning. Stanmore II är uppföljaren till Stanmore. Den erbjuder ännu bättre ljud än föregångaren. Ljudet anpassar du enkelt med hjälp av de två knapparna för bas och diskant på högtalaren. Eller så använder du den tillhörande appen i den telefon och ställer in ljudet med dess equalizer. Du kan även använda din smartphone som fjärrkontroll för att slå av och på högtalaren. Med Marshall Stanmore streamar du enkelt musik trådlöst från din dator, surfplatta eller smartphone. Högtalaren är kompatibel med alla telefon och surfplattor som är utrustade med Bluetooth-teknik (i princip alla!). Med en Marshall Stanmore kan du glömma allt vad sladdar heter. Räckvidden är på ca 10 meter och du kan röra dig fritt utan att högtalaren förlorar kopplingen. Att ansluta sin telefon eller surfplatta till högtalaren är enkelt. Första gången kopplar du ihop din enhet med högtalaren och sedan kommer din enhet att komma ihåg högtalaren, och då kan du ansluta med endast en enda knapptryckning.

Beställ din nya Marshall Stanmore idag

Om du letar efter en kompakt Bluetooth-högtalare som fyller hela rummet med ett dynamiskt ljud så har du hittat rätt. På Billig teknik säljer vi bland annat begagnade Marshall Stanmore, vilket gör att du kan göra riktiga fynd. Vi erbjuder låga priser, snabba leveranser och en kundtjänst som mer än gärna svarar på dina frågor om du undrar något kring våra produkter eller din beställning. Bläddra gärna igenom vårt utbud av Bluetooth-högtalare generellt och Marshall Stanmore specifikt idag och lägg en beställning!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!