Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Glassmaskin

En glassmaskin kanske framstår som en lyxig produkt att ha i hemmet. Men när man väl har upplevt hemgjord glass är det svårt att återgå till köpeglass. När man gör egen glass med hjälp av en glassmaskin så kan man själv välja och vraka mellan ingredienser, justera sockerhalt och även avgöra konsistensen. För den som gillar att experimentera är det helt klart en unik möjlighet. Ta chansen att engagera nära och kära i upplevelsen av att skapa helt egen glass. När du väl smakat resultatet så förstår du varför glassmaskiner har kommit att bli så pass populära.

Glass i glassmaskin

Glass i glassmaskin kommer med den stora fördelen att den blir precis som man har tänkt sig. Man avgör själv om man vill ha en fastare, eller lösare, glass, om man vill att glassen ska vara mer åt hållet sorbet än traditionell glass och så vidare. Antalet valmöjligheter som kommer med glass i glassmaskin gör det hela helt klart värt det. Man kan välja att göra vuxenglass med likör, klassisk barnglass med frukt eller godis och mycket mer. Endast fantasin sätter gränser.

Göra egen glass

Att göra egen glass är en syssla som aktiverar hela familjen. Det är inte bara resultatet som blir tillfredställande, utan själva processen att faktiskt göra egen glass är minst lika givande. Engagera barnen och ge dem möjligheten att på egen hand skapa spännande, unika och nya smakupplevelser.
Antalet smakkombinationer är i det närmaste oändliga och med lite kreativitet går det att skapa glass som blir en unik och oväntad smakupplevelse. Överraska med egen glass på din nästkommande bjudning, eller ge familjen en upplevelse utöver det vanliga. Med en glassmaskin så har man alltid möjligheten att skapa nya och givande smakupplevelser. Utmana dig själv i att göra en glass som är mindre söt och mer smakrik.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!