Filtrera med

Pris
119 kr 299 kr
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Batterier

Ett av de största problemen med mobiltelefoner är att deras batterier snabbt kan degraderas. Både iPhones och Android-telefoner kan få både nedsatt kapacitet och prestanda allt eftersom batteriet åldras. En enkel lösning på detta är naturligtvis att byta ut batteriet mot ett helt nytt. Att köpa in ett batteri på egen hand kan bli avsevärt mycket billigare när det kommer till reparation.

Mobilbatteri

Trots att mobiler idag oftast kommer med ett inbyggt internbatteri så går de fortfarande att byta. Antingen genom en certifierad reparatör eller på egen hand så går alla moderna telefoner att öppna för batteribyte. Oavsett om bytet sker hos reparatör eller hos dig så blir det billigare att köpa batterier från oss. Vi har dessutom många alternativ för ett mobilbatteri, med originalbatterier från både Samsung och Apple.

Originalbatterier

Vi har sett till att sammanställa ett brett sortiment av originalbatterier. Detta innebär att du kan vara säker på att du kommer få exakt samma kapacitet som en telefon i nyskick. Samtidigt så ger det dig ett batteri som du känner att du kan lita på. Vi har dessutom samlat in billiga alternativ på originalbatterier, så att ett nytt batteri inte behöver kosta skjortan.

Billiga batterier

Våra batterier är inte bara av god kvalitet, de är även riktigt billiga. Dessutom försöker vi ständigt pressa våra priser ännu mer, liksom utöka vårt utbud. Vi håller också en lägre prisnivå än våra konkurrenter. Detta är möjligt då vi är en online-baserad återförsäljare, utan kostsamma fysiska lokaler. Du kan dock ändå känna dig helt säker när du handlar från oss, då vi är certifierade av Trygg e-handel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 11 produkter