Filtrera med

Pris
139 kr 139 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Köpa fjärrströmbrytare

Att köpa fjärrströmbrytare är helt klart en bra idé. Antalet lösningar har på senare tid ökat och alternativen är nu för tiden många. Om vi tänker oss ett helt vanligt hem så har vi redan ett stort antal fjärrstyrda alternativ. TV-kontrollen, WiFi-lösningen och mycket annat. Så varför borde inte strömbrytaren vara fjärrstyrd? Köpa fjärrströmbrytare blir ett praktiskt sätt att närma sig den oundvikliga framtiden. De möjliggör på ett praktiskt och effektivt sätt att man med en fjärrkontroll aktiverar eller inaktiverar sina strömdrivna apparater och enheter. Aktivera oljeelementet från sängen när det blir extra kyligt under vintern, eller tänd lampan med en fjärrkontroll. Endast fantasin sätter gränser. Detta är ett väldigt prisvärt alternativ att öka både bekvämligheten och tillgängligheten.

Om fjärrströmbrytare

Fjärrströmbrytare är ingen ny företeelse även om de först på senare tid blivit populära. De är helt enkelt radiosändare som finns i såväl en fjärrkontroll som i ett särskild uttag som monteras i eluttaget. I det särskilda uttaget kopplar man sedan in valfri strömdriven apparat. På så sätt fungerar fjärrströmbrytare som en mellanhand för att aktivera eller inaktivera valfri enhet. Eftersom de använder tillgängliga men annars oanvända MHZ-frekvenser så fungerar de väldigt smidigt och påverkas inte av eventuella störningar från övriga sändare.

Fjärrstyrt eluttag

En stor fördel med ett fjärrstyrt eluttag är att det går att montera var som helst. De stödjer helt vanliga 230v-uttag och gör att samtliga eldrivna saker kan aktiveras på avstånd. Man slipper kabeldragning och får en väldigt bekväm möjlighet att reglera saker på distans. De kräver ingen särskild installation eller kunskap gällande elektronik eller el-lösningar. I många fall finns de även tillgängliga för utomhusbruk. Så var du än befinner dig ger de dig en praktisk och effektiv möjlighet att använda en helt vanlig fjärrkontroll för att aktivera apparater som annars måste aktiveras manuellt.