Filtrera med

Pris
359 kr 2499 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Högtalare till TV

Förr eller senare inser vi alla vikten av att ha riktigt bra högtalare till TV. I och med höghastighetsbredband och fiberanslutningar har det blivit extremt mycket vanligare med ljud och bild i HD-upplösning. Och vid den nivån är sällan inbyggda högtalare tillräckligt bra. Att köpa särskilda högtalare till TV kan därför förhöja helhetsupplevelsen avsevärt. Inte sällan är de även ett bra komplement till befintliga högtalare och ljudsystem. Inte heller behöver det bli onödigt dyrt eftersom det stora utbudet har gjort att prispress är vanligt.

Hemmabio-högtalare

Med hemmabio-högtalare så blir filmupplevelsen helt klart unik och gör att alla tidigare TV-upplevelser blir märkbart mindre unika i jämförelse. Intressant nog märker man inte alltid skillnaden förrän man faktiskt har upplevt riktigt bra hemmabio-högtalare. Anledningen är att bra högtalare framhäver ett frekvensregister som annars inte varit tillgängligt. Du hör helt enkelt mer ljud än annars och ljudet blir i alla avseenden mycket tydligare.

Surroundhögtalare och surroundljud för TV

Många filmer och TV-serier har kommit att lanseras med särskilda ljudspår för surroundhögtalare och surroundljud för TV. För att dessa filmer och serier ska komma till sin rätt räcker det helt enkelt inte med ett traditionellt ljudsystem. Med surroundhögtalare och surroundljud för TV får man däremot uppleva det hela precis som regissör och ljudtekniker tänkt sig.

Soundbar och Subwoofer

Med soundbar och subwoofer så behöver däremot bra ljudsystem inte ta onödigt stor plats. Föreställningen om att kvalitativa högtalare är gigantiska schabrak är helt enkelt felaktig. Modern teknik har möjliggjort väldigt smidiga och flexibla lösningar. Dessa effektiva lösningar kan monteras såväl på, som i anslutning till, TV:n och ge dig en unik ljudupplevelse. Om man föredrar kan soundbar och subwoofer även monteras en bit ifrån TV:n. Gör din egen tittarupplevelse en riktig tjänst och skaffa högtalare som kan ta ditt tittande till en ny nivå.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Väggfäste för SONOS ONE/ONE SL/PLAY:1Väggfäste för SONOS ONE/ONE SL/PLAY:1
  Snyggt designat väggfäste för SONOS ONE/ONE SL/PLAY:1 från Flexson.
  - Högtalare till TV
  - Väggmontering för Sonos One och Play:1
  - Har en unik lutningsmekanism
  - Kan vändas för att hålla Sonos One och Play upp och ner
  - Precisionkonstruerad. Snabb och lätt att fästa och justera
  Rek: 500 kr
  359 krPris