Filtrera med

Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Juicepress

Hos oss kan du köpa en juicepress via nätet. Vi har billiga och bra juicepressar för alla behov. Köp din billiga juicepress hos oss och ha nypressad juice till frukost varje morgon!

Råsaftcentrifug

Det är ingen slump att råsaftcentrifugen blev årets julklapp år 2013. Med en råsaftcentrifug kan du själv göra juice i ditt eget hem, utan att fruktköttet eller juicen går till spillo. Starta en hälsosam och rolig trend med hemmagjord juice - det enda som är fräschare än fruktjuice är när du själv har gjort den.

Elektrisk juicepress

Med en elektrisk juicepress så får du alla fräscha och hälsosamma fördelar med en vanlig juicepress - men utan arbetet att själv behöva pressa frukten! Köp en elektrisk juicepress redan idag, så att du kan göra hemmagjord juice snabbt och enkelt. Ta en titt i vårt lager!

Billig juicepress

Vi erbjuder gott om olika juicepressar, och naturligtvis kan du hitta en riktigt billig juicepress i vårt lager. Vi kan erbjuda våra produkter till lägre priser än våra konkurrenter då vi är en onlinebaserad återförsäljare som inte behöver betala dyra hyror med höga marginaler.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!