Filtrera med

Pris
1499 kr 2990 kr
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Android-surfplatta

Den som vill köpa en surfplatta men som ogillar Apples ekosystem gör då rätt i att ta en titt på en Android-surfplatta. Välj och vraka mellan surfplattor från olika tillverkare såsom Lenovo, Samsung, och Acer för att hitta den som passar bäst för dig. Vi på BilligTeknik erbjuder många olika surfplattor i många olika storlekar!

Samsung-surfplatta

Du som är på jakt efter en Samsung-surfplatta har kommit till rätt avdelning. Här så kan du hitta förslagsvis en billig Samsung Galaxy Tab 7.0, en kraftfull Samsung Galaxy Tab A 10.1” med 4G, eller en Samsung Galaxy Tab 10.5” med Android 8.1. Alla Samsung-surfplattor hos oss på BilligTeknik är dessutom mycket förmånligt prissatta.

Stort utbud Android-surfplattor

Det finns många olika tillverkare av Android-surfplattor och ännu fler modeller. Hos oss så kan du välja och vraka i ett stort utbud Android-surfplattor, så att du kan hitta precis det som du är ute efter. Slipp kompromissa och hitta en surfplatta som har både den prestanda och det pris som du söker efter. Vad väntar du på?

Billig Android-surfplatta

I vårt sortiment så kommer du kunna hitta en riktigt billig Android-surfplatta som passar dig. Detta beror på att vi är en online-baserad återförsäljare som inte behöver ha samma tilltagna marginaler som våra fysiska konkurrenter. Dessutom är vi certifierade av Trygg e-handel, vilket innebär att du kan känna dig helt säker när du handlar från oss på BilligTeknik.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 9 produkter

Lenovo Tab M8 (2nd Gen) ZA5H 8" 32GB 4GLenovo Tab M8 (2nd Gen) ZA5H 8" 32GB 4G
  Fyrkärnig 8-tums surfplatta med HD-upplöst IPS-skärm som har knivskarp bild och klara färger. Det kraftfulla batteriet ger...
  - Android-surfplatta
  - 8" IPS-skärm med multitouch
  - 1280 x 800 upplösning
  - 2 GB RAM + 32 GB lagring
  - Upp till 18 timmars batteritid
  Rek: 1 690 kr
  1 699 krPris
  Thomson TEO 10" surfplatta 32GBThomson TEO 10" surfplatta 32GB
   10-tums surfplatta med IPS-skärm och ett mycket bra pris. Fungerar utmärkt till vardagsbruk med den fyrkärniga processorn...
   - Android-surfplatta
   - 10-tums pekskärm
   - 32 GB lagring
   - Fyrkärnig processor
   - 8 timmars användning
   Rek: 1 690 kr
   1 499 krPris