Filtrera med

Pris
199 kr 549 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Dataservice i Lund

Om du har tillfälliga eller återkommande datorproblem så är det en bra idé att kontakta dataservice i Lund. En modern dator är en väldigt komplicerad produkt där såväl mjukvara som hårdvara måste fungera som en enhet. Även om datorer har blivit enklare att använda så kräver de trots allt regelbundet underhåll. Behöver du hjälp eller funderar över hur du bäst sköter din dator så kan du när som helst kontakta dataservice i Lund.

Rädda hårddisk eller reparera hårddisk

De flesta av oss har väldigt stora mängder data sparade och när problem uppstår så är det väldigt viktigt att lyckas rädda hårddisk eller reparera hårddisk. Få saker är så bekymmersamma som att tappa alla de filer som man i de flesta fall har lagrade lokalt. Oavsett om det handlar om bilder eller viktiga dokument så kan de vara väldigt svåra att återskapa. I förebyggande syfta är det alltid en bra idé att lagra sina filer på molnet hos någon av de tillgängliga tjänsterna. Men när olyckan väl är framme så kan man helt enkelt behöva rädda hårddisk eller reparera hårddisk.

Installera om windows

Installera om windows regelbundet är ett enkelt sätt att säkerställa att datorn fungerar så smidigt som möjligt. Även om det finns program och metoder som utger sig för att garantera datorns funktion så är det trots allt ibland en nödvändighet att installera om windows. Att det är dags märks på att datorn blivit segare utan någon uppenbar anledning. Efter ominstallation så återfår man i de flesta fall datorns ursprungliga hastighet och funktion.

Formatera om datorn

Att formatera om datorn är ibland en nödvändighet. Även om många av oss inte gör någon egentlig skillnad mellan operativsystemet och själva datorn så är skillnaden i verkligheten gigantisk. Operativsystemet består av tusentals filer som lagras på hårddisken. Ibland räcker det med att en av dessa filer skadas för att man ska behöva formatera om datorn. Utan tillräcklig kunskap kan detta vara ett förhållandevis stort bekymmer.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 7 produkter