Filtrera med

Pris
199 kr 199 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Laddare till iPhone 11

iPhone 11 är en av Apples absolut mest högpresterande och exklusiva telefoner. Med rätt tillbehör kan du få ut maximalt av din telefon. Här ska vi titta närmare på olika typer av laddare till din iPhone 11. iPhone 11 har ett inbyggt uppladd­ningsbart litiumjonbatteri. Laddning sker via usb-anslutning till dator eller strömadapter. Det finns även möjlighet till trådlös laddning såväl som snabbladdning. Titta igenom vårt utbud av laddare till iPhone 11 och lägg en beställning idag!

Ladda din iPhone 11 trådlöst


Att ladda sin iPhone 11 är både enkelt och smidigt. Särskilt om du köper en trådlös laddningsstation. Då slipper du allt krångel och trassel med sladdar. Du placerar bara din telefon på den trådlösa laddningsstationen (som självklart måste vara inkopplad i ett eluttag) och sedan laddas telefonen. Du kan placera din trådlösa laddare var som helst där den är lätt att komma åt: på köksbänken, i hallen eller varför inte på nattduksbordet bredvid sängen. Köp gärna några stycken laddare när du ändå handlar. Det är praktiskt att ha en eller flera hemma och kanske en i husvagnen eller stugan. Föredrar du mer traditionell laddning med sladd så finns det självklart även den typen av laddare hos oss på Billig teknik.

Beställ laddare till iPhone 11 från Billig teknik idag

När du handlar från Billig teknik gör du inte bara din plånbok en tjänst, du gör också en insats för miljön. Idag slängs det massor av fungerande hemelektronik som inte ens är särskilt gammal. Många vill byta ut sina telefoner så fort det kommer en ny modell, medan andra inte är så noga med att ha det absolut senaste. Att låta begagnad hemelektronik komma till användning är ett utmärkt sätt att spara på jordens resurser. Därför vill vi göra det enkelt att köpa begagnad hemelektronik. När du handlar hos oss ser du i förväg vilket skick produkterna är i, så du vet precis vad du kan vänta dig. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Har du några frågor hör du av dig till vår kundtjänst. Titta igenom vårt utbud med laddare till iPhone 11 och lägg en beställning till Billig teknik idag.len eller varför inte på nattduksbordet bredvid sängen. Köp gärna några stycken laddare när du ändå handlar. Det är praktiskt att ha en eller flera hemma och kanske en i husvagnen eller stugan. Föredrar du mer traditionell laddning med sladd så finns det självklart även den typen av laddare hos oss på Billig teknik. <h2>Beställ laddare till iPhone 11 från Billig teknik idag</h2> När du handlar från Billig teknik gör du inte bara din plånbok en tjänst, du gör också en insats för miljön. Idag slängs det massor av fungerande hemelektronik som inte ens är särskilt gammal. Många vill byta ut sina telefoner så fort det kommer en ny modell, medan andra inte är så noga med att ha det absolut senaste. Att låta begagnad hemelektronik komma till användning är ett utmärkt sätt att spara på jordens resurser. Därför vill vi göra det enkelt att köpa begagnad hemelektronik. När du handlar hos oss ser du i förväg vilket skick produkterna är i, så du vet precis vad du kan vänta dig. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Har du några frågor hör du av dig till vår kundtjänst. Titta igenom vårt utbud med laddare till iPhone 11 och lägg en beställning till Billig teknik idag.