Filtrera med

Pris
759 kr 759 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Kaffekokare

Hos oss hittar du lättanvända kaffekokare som kan göra upp till 10 koppar kaffe. Vi har både bra och billiga kaffekokare som passar alla behov, och du sparar pengar genom att köpa din kaffekokare online! Vi säljer dessutom kaffefilter via nätet.

Stor kaffekokare

Denna avdelningen har alternativ speciellt för dig som inte kan få nog av kaffe. Slipp koka nya kannor kaffe stup i kvarten med en kaffekokare som har kapacitet för upp till 12 koppar kaffe. Starta dagen på rätt sätt med en kopp kaffe - och se till att fortsätta på rätt spår med kaffe för hela dagen.

Snabb kaffekokare

Sluta behöva stå och vänta på att kaffebryggaren ska bli färdig med en blixtsnabb kaffekokare. Oavsett om det är en snabb perkulator eller kaffebryggare du är ute efter så har vi något för dig här i vår kaffeavdelning. Unna dig själv en ny kaffebryggare som kan göra din morgonrutin snabbare och mer effektiv!

Kaffefilter

Låt kaffet bli godare med ett bra filter. Du kan dessutom se till att spara mycket pengar genom att köpa ett storpack från oss här på BilligTeknik. När du köper ett storpack så får du helt enkelt mer för pengarna. Vi har stansade kaffefilter från Melitta tillverkade av nordisk pappersmassa, med aromöppningar.