Filtrera med

Pris
19 kr 129 kr
Skick:
mer... färre
Färg
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Skärmskydd till iPad och Samsung Tab

Om du har en surfplatta är det viktigt att du kan skydda den på bästa sätt. Vi vet hur enkelt det är att skärmen kan skadas av en oplanerad stöt eller ett onödigt fall, och därför erbjuder vi bra och säkra skärmskydd till både iPad och Samsungs olika surfplattor. 

Välj rätt skärmskydd till din surfplatta

Det spelar ingen roll om du är en Apple eller Samsung användare, vi kan hjälpa dig att hitta rätt alternativ till den modell du använder. Du kan hitta skydd till populära modeller som iPad Pro 11, iPad Air eller Samsung Galaxy Tab. Med ett bra skärmskydd i härdat glas som skyddar kan du använda din platta utan att oroa dig för fula repor. 

Skärmskydd till iPad

Om du har en iPad kan du hitta precis det skärmskydd du behöver i vårt sortiment. Vi erbjuder skydd till allt från den senaste iPad Pro 11, iPad 10.2 eller Air modellerna, till de första iPad Gen 1,2 och 3. Det bästa med att köpa en specifik modell och inte ett universalt skydd är att det kommer garantera att allt fungerar på bästa sätt, och inte kompromissar med olika viktiga funktioner. 

Skärmskydd som passar Samsung 

Om du gillar Samsung bättre kan du vara lugn, vi har inte glömt dig. Du kan hitta de olika skärmskydd som är gjorda för Samsungs olika modeller som Galaxy Tab a7 eller kanske Galaxy Tab s8. Precis som skärmskydden till iPad kommer dessa skydd gjorda precis för varje modell och ger därför en perfekt passform. Dom garanterar också att skärmen behåller samma klarhet och känslighet. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 10 produkter