Filtrera med

Pris
1799 kr 2999 kr
Skick:
mer... färre
Bildyta
mer... färre
Upplösning
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Datorskärm 25” eller större

Stora datorskärmar för dig som vill ha en bra datorskärm för spel och film. Våra billiga skärmar är dem bästa datorskärmarna på marknaden. Vi har bra datorskärmar från HP, Samsung och Dell till otroligt låga priser. Jämför olika modeller för att hitta den bästa datorskärmen för just dina behov. Vi har allt från högupplösta skärmar med PLS till skärmar med inbyggda högtalare. Glöm inte att också kolla in våra billiga begagnade datorskärmar!

Högupplöst datorskärm

Vi har sammanställt ett brett utbud av högupplösta datorskärmar, så att du kan se fler detaljer i ditt innehåll. Med exempelvis en 4K-skärm så kan du få en bättre översikt med det som är på din skärm. Detta stämmer oavsett vad det är du brukar göra. Gaming-upplevelser blir mer livfulla och engagerande, grafisk design blir enklare, och allt ditt innehåll blir skarpare.

Stor datorskärm

Med en stor datorskärm så får du plats med mer innehåll på en gång. Du kan dessutom ha en monitor som du kopplar in din laptop till. På så vis kan du kombinera portabilitet med en stor och imponerande skärm. Vi har dessutom många olika böjda skärmar, så att du kan få en skärm som kröker sig runt dig. Ta en titt redan idag och hitta något som passar dig!

Billig datorskärm

Trots att vi har sett till att samla ihop riktigt bra datorskärmar, såsom 4K-skärmar, LED-skärmar eller 144 Hz-uppdatering, så har vi dessutom sett till att hitta konkurrensmässigt prissatta alternativ. I våra avdelning för datorskärmar på 25 tum eller större så kan du enkelt få en billig datorskärm.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 3 produkter

HP E27q G4 ergonomisk 27-tums QHD LED-skärm med IPS-panelHP E27q G4 ergonomisk 27-tums QHD LED-skärm med IPS-panel
  • -300 kr
Stor ergonomisk skärm med snygg design med mikroram som gör sig perfekt på vilket skrivbord som helst. Här får du en...
- 25 - 34" Datorskärm
- 27-tums skärm
- 2560 x 1440 upplösning
- IPS-panel
- DisplayPort, HDMI- och VGA-anslutning
Rek: 4 499 kr
3 299 kr2 999 krVanligt pris-300 kr offPris