Filtrera med

Pris
2199 kr 4290 kr
Skick:
mer... färre
Bildyta
mer... färre
Upplösning
mer... färre
Format
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Datorskärm 25” eller större

Stora datorskärmar för dig som vill ha en bra datorskärm för spel och film. Våra billiga skärmar är dem bästa datorskärmarna på marknaden. Vi har bra datorskärmar från HP, Samsung och Dell till otroligt låga priser. Jämför olika modeller för att hitta den bästa datorskärmen för just dina behov. Vi har allt från högupplösta skärmar med PLS till skärmar med inbyggda högtalare. Glöm inte att också kolla in våra billiga begagnade datorskärmar!

Högupplöst datorskärm

Vi har sammanställt ett brett utbud av högupplösta datorskärmar, så att du kan se fler detaljer i ditt innehåll. Med exempelvis en 4K-skärm så kan du få en bättre översikt med det som är på din skärm. Detta stämmer oavsett vad det är du brukar göra. Gaming-upplevelser blir mer livfulla och engagerande, grafisk design blir enklare, och allt ditt innehåll blir skarpare.

Stor datorskärm

Med en stor datorskärm så får du plats med mer innehåll på en gång. Du kan dessutom ha en monitor som du kopplar in din laptop till. På så vis kan du kombinera portabilitet med en stor och imponerande skärm. Vi har dessutom många olika böjda skärmar, så att du kan få en skärm som kröker sig runt dig. Ta en titt redan idag och hitta något som passar dig!

Billig datorskärm

Trots att vi har sett till att samla ihop riktigt bra datorskärmar, såsom 4K-skärmar, LED-skärmar eller 144 Hz-uppdatering, så har vi dessutom sett till att hitta konkurrensmässigt prissatta alternativ. I våra avdelning för datorskärmar på 25 tum eller större så kan du enkelt få en billig datorskärm.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 11 produkter

AOC 32" QHD IPS LED-skärmAOC 32" QHD IPS LED-skärm
  Stor 32-tums bildskärm med härlig IPS-panel som ger utmärkta färger och betraktningsvinkel med en mycket hög...
  - 25 - 34" Datorskärm
  - HDMI, DisplayPort
  - Högupplöst 2560 x 1440
  - 32-tums skärm
  Rek: 3 400 kr
  3 299 krPris
  Samsung 32" S32A600NWU LED-skärmSamsung 32" S32A600NWU LED-skärm
   32-tums skärm från Samsung med smal ram och bra bild med en VA-panel för utmärkt svärta och en upplösning på hela 2560 x...
   - 25 - 34" Datorskärm
   - 32-tums skärm
   - Skärmen klarar 2560 x 1440
   - HDMI & DisplayPort-anslutning
   - VA-panel
   Rek: 4 590 kr
   3 899 krPris