Filtrera med

Pris
1199 kr 29990 kr
Skick
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Skärmupplösning
mer... färre
Processor
mer... färre
Processorkärnor
mer... färre
Minne
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Grafikkort
mer... färre
Vikt
mer... färre
Mobilt bredband
mer... färre
Bluetooth
mer... färre
Batteri
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Bärbar dator med SSD

En bärbar dator med SSD är faktiskt en riktig upplevelse. SSD gör att operativsystemet startar snabbare, program blir smidigare att använda och allt helt enkelt känns mer responsivt. Det är egentligen ganska naturligt. En bärbar dator med SSD hanterar lagring av filer på ett avsevärt mycket smidigare sätt och det är faktiskt ingen hemlighet varför det är så. Allt handlar om förbättringar jämfört med klassisk lagringsteknik.

SSD hårddisk

Det har blivit tydligt att en SSD hårddisk varit lika revolutionerande för datorbranschen som lanseringen av USB. Man kanske frågar sig varför, och svaret är egentligen inte särskilt komplicerat. En SSD hårddisk har, till skillnad från en vanlig hårddisk, inga rörliga delar. Så när datorn behöver hitta en viss fil är det inget läshuvud, och ingen mekanisk skiva, som behöver hitta rätt. Allt går helt enkelt snabbare. Och eftersom allt som sker i ett operativsystem är beroende av att massor av små filer lokaliseras så snabbt som möjligt, leder en SSD hårddisk helt enkelt till en mer effektiv dator. Det är ingen slump att de flesta företag och organisationer har börjat gå över till att uteslutande använda SSD för lagring.

SSD hårddisk laptop

När man skaffar SSD hårddisk laptop är man därför inte bara garanterad att laptopen kommer kännas snabbare. Den blir även avsevärt mycket mer strömsnål. I jämförelse med en gammal klassisk hårddisk är en SSD väldigt mycket mer resurseffektiv. Man behöver faktiskt inte ladda laptopen lika ofta, och när man väl är på språng så räcker batteriet en hel del längre. En SSD hårddisk laptop blir inte heller lika varm. Därför behöver datorns fläkt inte gå igång lika ofta, vilket på sikt även bidrar till att laptopen får ökad livslängd. Genom att satsa på SSD får man många fördelar och köpet blir garanterat mer prisvärt.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 196 produkter

HP 15s-eq1037noHP 15s-eq1037no
Tunn och snygg 15-tums Full HD-laptop med mycket kraftfull åttakärnig AMD Ryzen 7-processor och en supersnabb, rymlig...
- 15,6-tums Full HD-skärm
- AMD Ryzen 7-processor med åtta kärnor
- 16 GB DDR4 RAM-minne
- 1 TB SSD-hårddisk
Rek: 10 000 kr
9 490 krPris
ASUS TUF FX506LH-HN042TASUS TUF FX506LH-HN042T
Grymt snygg 15-tums gaminglaptop med 144 Hz Full HD-skärm, rejält utrustad för spel med sin fyrkärniga Intel Core...
- 15.6" Full HD IPS-skärm med 144 Hz uppdateringshastighet
- QuadCore för maximal datorkraft
- Intel Core i5-processor
- 16 GB DDR4 RAM-minne
Rek: 10 000 kr
8 990 krPris