Filtrera med

Pris
29 kr 199 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Skal till Iphone 7, Iphone 8 och Iphone SE

Att ha skal till iphone 7 och skal till iphone 8 är ofta en väsentlighet. För det är ju faktiskt så att iphone är en av de dyrare telefonerna. Men det är så klart inte utan anledning. Man får trots allt en väldigt pålitlig mobiltelefon som uppdateras regelbundet. Är olyckan framme så förvandlas dessa enheter däremot snabbt till kostsamma dörrstoppar eller estetiskt nedsatta rektanglar. Att ha skal till iphone 7 och skal till iphone 8 är därför en riktigt bra idé.

Iphone 7 skal och fodral

Iphone 7 skal och iphone 7 fodral är ett lämpligt komplement till sin mobiltelefon. Många har beskrivit den sjunde utgåvan i iphone-serien som något utav en flaggskeppsmodell. Detta är inte så konstigt då det var den första enheten i serien som var vatten- och dammtålig. Vill man vara säker på att ens egen telefon klarar tidens prövning är det däremot värt att komplettera med ett iphone 7 skal eller iphone 7 fodral.

Fodral och mobilskal Iphone 7 plus

Precis som när det gäller den besläktade modellen så är det en bra idé att skaffa ett mobilskal Iphone 7 plus eller ett Iphone 7 plus skal. Det som skiljer den vanliga modellen och plusmodellen åt är främst processorn och skärmstorleken. Plus har helt enkelt en snabbare processor och större skärm. Den större skärmen är i sig ett argument att skaffa mobilskal Iphone 7 plus eller Iphone 7 plus skal.

Iphone 8 skal och Iphone 8 plus skal

Genom att återgå till trenden med större skärmar så är det mer aktuellt än någonsin att ha Iphone 8 skal eller Iphone 8 plus skal. För hur vi än vrider och vänder på det hela så innebär större enhet en större repyta, oavsett om det gäller baksidan eller skärmen Genom att använda ett iphone 8 skal eller iphone 8 plus skal kan man bespara sig många onödiga bekymmer.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 38 produkter