Filtrera med

Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

GPS

Ett kompetent navigationssystem är idag ett måste för den som ofta kör bil, eller ska ge sig ut på en längre bilresa. Glöm att försöka tyda skrynkliga gamla papperskartor - idag så är det GPS-enheter som gäller, där du helt enkelt skriver in din slutdestination och får den snabbaste färdvägen dit. GPS-enheter kan dessutom ta del av regelbundna kartuppdateringar, vilket innebär att du kan lita på att kartorna stämmer.

GPS till bil

De flesta moderna bilar erbjuder visserligen någon typ av inbyggd navigator, men kvalitén på dessa kan vara oerhört skiftande. En fristående GPS, å andra sidan, innebär att du kan välja den GPS som passar precis dina behov, oberoende av vilken bil du har. En fristående GPS kan även användas i äldre bilar som saknar dedikerat GPS-system, och kan monteras loss för att tas med när du byter bil.

Billig GPS

GPS-enheter har blivit mycket populära under de senaste tio åren, vilket innebär att det idag finns ett brett utbud av mycket kompetenta GPS-alternativ. Samtidigt så har denna breda adoption av GPS-navigatorer inneburit att det GPS-enheter idag dessutom har blivit mycket överkomligt prissatta. Som alltid erbjuder vi marknadens mest prisvärda alternativ, vilket innebär att du kan köpa en riktigt bra GPS utan att ruineras.

TomTom GPS

Vi erbjuder GPS-enheter från TomTom, vilka är kända för deras gedigna kartor och erkänt kompetenta navigationssystem. TomToms GPS-enheter har också flera exklusiva funktioner, såsom ”livstidskartor” - där du garanteras uppdaterade kartor varje säsong, med uppdaterade vägsträckningar och reviderade hastighetsbegränsningar. Med ”TomTom Start” blir du förberedd inför avfarter och korsningar, genom att få tydliga instruktioner för vilket körfält du bör ligga i.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!