

Vakna upp till nybakat bröd med denna bakmaskin med timerfunktion!
Finns det något bättre en doften av nygräddat bröd? Låta smöret smälta och sedan ta ett bett av den fluffiga brödskivan. Andersson BDM 2.1 är mer än bara en bakmaskin. Den kan allt som traditionella baksmaskiner kan, baka allt från franska till söt- och fullkornsbröd. Den har även färdigt program för glutenfritt alternativ. Det som skiljer BDM 2.1 från andra baksmakiner är att den kan mer än så. Du kan nämligen även använda den till att göra sylt med, inklusive kokningsprocessen. Vill du laga brödet i vanlig ugn kan du nöja dig med att bara låta brödet knådas utan själva bakprocessen. Möjligheterna är många, programvalen är enligt nedan.
- Basic. För bakning av "vanligt bröd.
- French. För lite längre jäsning med ett fluffigare, krispigare resultat
- Whole wheat. För välsmakande fullkornsbröd
- Quick. En snabbare variant av Basic-programmet.
- Sweet. För utsökt sötbröd.
- Gluten free. För glutenfritt bröd.
- Ultra fast. Snabbare än Quick. Limpan blir mer kompakt med grövre skorpa.
- Dough. Blanda en deg.
- Jam. Koka sylter och marmelader
- Cake. Specialprogram för kakor
- Sandwich. Bakar bröd med lättare konsistens och tunn skorpa
- Bake. För bakning av färdiga degar. Kan kräva ökad bakningstid.
OBS! Det har smugit sig in ett fel i manualen där "cup" översätts till motsvarande mängd i deciliter. Detta är fel. 3 cups motsvarar 7 deciliter.
Vakna upp till nybakat bröd med denna bakmaskin med timerfunktion!