

Gör supergod glass på 1-2 timmar!
Gör din egen glassiga efterrätt och imponera på familj och vänner. Anderssons glassmaskin låter dig komponera smaker efter eget huvud - starta med grundreceptet nedan och lägg sedan till allt från frukt, choklad, citronmeliss eller likör. Välj mellan hård eller mjuk konsistens - när glassen är klar lyser respektive knapp orange och maskinen meddelar med ett pip att det är dags att prova ditt recept. Medföljande decilitermått, plastspatel, glasskopa och mixerspade gör det dessutom enkelt att mäta, mixa och servera.
Grundrecept för din glassmaskin
Börja med att knäcka ett ägg i en bunke. Tillsätt sedan 1,5 dl grädde, 0,25 dl florsocker, 0,25 dl vaniljsocker, din smaksättning och vispa samman ingredienserna till en slät smet. Häll sedan smeten i glassmaskinens kylda skål, montera mixerspaden och välj önskad konsistens. Blandningen tar mellan 1 - 2 timmar, maskinen ger ifrån sig ett pip när glassen är redo att serveras till dina gäster!
Gör supergod glass på 1-2 timmar!