Filtrera med

Pris
5 kr 5999 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Hem & hushåll

Här hittar du alla de prylar för ditt hem och hushåll som kan behövas i vardagen. Underlätta ditt dagliga liv med hjälp av olika köksapparater och tekniska tillbehör. Detta innefattar allt från billiga espressomaskiner, moderna dammsugare, effektiva brödrostar eller snabba vattenkokare. Se till att få ett komplett hem, utan att behöva spräcka plånboken.

Modern dammsugare

Med en modern dammsugare med kraftfull dammupptagning kan du hålla rent med minsta möjliga möda. Vi har dessutom dammsugare med hög energieffektivitet och lågt återutsläpp av damm. Samtidigt så har vi valt ut dammsugare till mycket konkurrensmässiga priser. På så vis kan du få en smidig städupplevelse till en billig peng - köp en bra dammsugare redan idag!

Billig brödrost

Ingen frukost är komplett utan ett par perfekt rostade brödskivor. Vi har samlat ihop ett brett utbud av snabba och billiga brödrostar, så att du kan få den frukost du förtjänar. Vi ser till att du kan få tag i en billig brödrost som kan rosta många skivor samtidigt. Dessutom behöver du aldrig mer bränna dig när du tar upp brödet, genom många olika rostar med ”high rise”-funktion.

Snabb vattenkokare

En vattenkokare innebär att du kan koka upp vatten till te eller kaffe på kort tid och energieffektivt. En snabb vattenkokare kommer spara dig gott om tid jämfört med en långsam spisplatta för att koka upp vatten. Detta är perfekt både för ett mindre kök utan spis eller för den som vill snabba upp morgonrutinen. Ta en titt i vårt lager för att hitta en billig, snabb vattenkokare som passar dig.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 317 produkter