Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


Router 150 MbpsRouter 150 Mbps

I dagens samhället så är ett dugligt wi-fi den absoluta stöttepelaren i vilken hem som helst. Tack vare den aggressiva utbyggnaden av 4G-nätet så är det idag inte heller längre nödvändigt att ha fiberanslutning för att få snabbt internet, utan goda uppkopplingshastigheter finns tillgängliga för de allra flesta. Snarare så beror de största uppkopplingsproblemen idag på undermåliga routrar, vilka är långsamma eller har dålig täckningsarea. Därför har vi valt ut några av de bästa router-alternativen för dig!

4G-router

Med en batteridriven, portabel 4G-router så kommer du aldrig vara utan wi-fi. En bärbar router tillåter dig att ta med den i bilen, till stugan eller varför inte till utlandet, förutsatt att du är inom EU. Då vår 4G-router har plats för ett mobilt SIM-kort så kan du köpa ett kontantkort till den, för att garantera att internetkostnaderna inte skenar iväg. Routern har dessutom plats för ett micro-SD-kort så att filer kan delas på det lokala nätverket.

Billig router

Eftersom det behövs en bra, pålitlig router i varje hem så anser vi att de inte heller ska kosta skjortan. Detta är varför vi har gjort vårt yttersta för att kunna prispressa vårt sortiment, och erbjuda gedigna routrar till låga priser. Vi kan dessutom lägga våra priser långt lägre än fysiska återförsäljare genom att vara helt och hållet online-baserade. När du handlar hos oss kan du dock fortfarande vara lika säker som när du handlar i en fysisk butik, eftersom vi är certifierade av Trygg e-handel - med andra ord får du som kund det bästa av två världar!

Nätverkskablar

Även om en trådlös router är behändig så kan det finnas tillfällen när man helt enkelt behöver - eller bara vill ha - en analog internetanslutning. För dem som vill ha detta så har vi sammanställt ett antal billiga, pålitliga UTP-kablar som stödjer hastigheter upp till 1000 Mbps, som finns tillgängliga i flera olika längder. Med andra ord finns det något för alla i vårt sortiment!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen