Filtrera med

Pris
69 kr 299 kr
Skick:
mer... färre
Färg
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Fodral till ipad Air

Fodral till ipad Air är något som alla bör överväga. Själva enheten lanserades som en vidareutveckling av ipad 2, men med tunnare design och inslag av ipad Mini. Den blev snabbt väldigt populär och sålde mycket bättre än tidigare Apple-produkter. Men det kom även till en ökad kostnad och ipad Air blev den dyraste i serien. Därför utvecklades snabbt en marknad för fodral till ipad Air. Nu finns det ett flertal olika fodral att välja mellan, såväl heltäckande som endast för baksidan. Och många av dem har praktiska stöd som förvandlar en vanlig ipad Air till en praktisk medieenhet.

ipad Air 1 fodral

Ett ipad Air 1 fodral är en enkel garant för att din enhet förblir i toppskick. Då den är så pass tunn är det ganska lätt hänt att man tappar den. Särskilt om man är ett barn och har små fingrar. Turligt nog finns särskilda barnanpassade skal som gör att ipad Air kan stå av sig själv. Sådana ipad Air 1 fodral kan i väldigt stor utsträckning underlätta användandet och göra att ens ipad Air 1 kan följa med på varje utflykt och äventyr.

ipad Air 2 fodral

Har man skaffat sig uppföljaren till ipad Air är såklart ett ipad Air 2 fodral en nödvändighet. Varför är det viktigt med ett fodral till ens ipad air 2? Precis som föregångaren är enheten smal och dess glatta yta gör att det är förhållandevis lätt att råka tappa den. Turligt nog finns det ett stort antal olika fodral. Allt ifrån estetiska till robusta stötdämpande fodral, så stort är utbudet att de även går att färgmatcha. Det enda man behöver ta ställning till är huruvida man vill ha ett fodral som skyddar mot allt, eller ett mer estetiskt fodral som skyddar lite mindre men helt klart ser stiligare ut.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 11 produkter