Filtrera med

Pris
1499 kr 9499 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

HP Chromebook

HP är en av våra största datortillverkare och de är kända för att leverera produkter av hög kvalitet. Deras Chromebooks är inget undantag. Med en HP Chromebook får du en smidig, lätthanterlig och samtidigt högkvalitativ dator som är gjord för att användas under lång tid. Titta igenom vårt utbud av HP Chromebooks och gör ett köp idag!

HP Chromebook - för studier, arbete och mycket mer

Fundera igenom vilken typ av dator du behöver, innan du lägger en beställning. En laptop är det självklara valet för dig som vill ha en portabel och smidig dator som du kan ta med dig överallt. Vilket operativsystem som datorn ska vara utrustad med är kanske inte lika självklart. För många är Windows eller macOS de enda två tänkbara alternativen. Då är det läge att titta närmare på Googles eget operativsystem som återfinns HP Chromebook. Google har tagit fram ett avskalat och enkelt operativsystem som ändå är kraftfullt. Uppstartstiden för operativsystemet är nästan obefintlig och batteritiden för en HP Chromebook är väldigt bra med tanke på den låga kostnaden för datorn. Med en HP Chromebook har du en perfekt dator för studier, arbete eller surf. Du kommer snabbt igång med det du ska göra och du slipper ta hand om ett operativsystem som krånglar. Köper du en Chromebook från just HP så vet du att du dessutom får hårdvara av riktigt hög kvalitet.

Beställ en HP Chromebook från Billig teknik idag

När du handlar hos Billig teknik kan du göra en riktig insats för miljön. Idag slängs det massor av hemelektronik som skulle kunna komma till användning. Det vill vi på Billig teknik ändra på. Därför har vi gjort det enkelt och attraktivt att handla begagnad hemelektronik. Hos oss är det lätt att se vilket skick varorna är i. Därför är det ingen risk att beställa från oss. Dessutom erbjuder vi garanti. Vi erbjuder snabba leveranser, låga fraktkostnader och en kunnig kundtjänst som gärna svarar på dina frågor om våra produkter eller din beställning. Titta igenom vårt utbud av HP Chromebook idag och lägg en beställning!stemet är nästan obefintlig och batteritiden för en HP Chromebook är väldigt bra med tanke på den låga kostnaden för datorn. Med en HP Chromebook har du en perfekt dator för studier, arbete eller surf. Du kommer snabbt igång med det du ska göra och du slipper ta hand om ett operativsystem som krånglar. Köper du en Chromebook från just HP så vet du att du dessutom får hårdvara av riktigt hög kvalitet. <br></br> <h2>Beställ en HP Chromebook från Billig teknik idag</h2> När du handlar hos Billig teknik kan du göra en riktig insats för miljön. Idag slängs det massor av hemelektronik som skulle kunna komma till användning. Det vill vi på Billig teknik ändra på. Därför har vi gjort det enkelt och attraktivt att handla begagnad hemelektronik. Hos oss är det lätt att se vilket skick varorna är i. Därför är det ingen risk att beställa från oss. Dessutom erbjuder vi garanti. Vi erbjuder snabba leveranser, låga fraktkostnader och en kunnig kundtjänst som gärna svarar på dina frågor om våra produkter eller din beställning. Titta igenom vårt utbud av HP Chromebook idag och lägg en beställning!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 16 produkter

HP Chromebook x360 11 G3 EE 11.6" Touch 4GB 32GB Blå (beg med mura)HP Chromebook x360 11 G3 EE 11.6" Touch 4GB 32GB Blå (beg med mura)
  • Priset!
B
Begagnad med mura-märken skärm* samt 1 års garanti! Superportabel 11,6-tums Chromebook från HP med låg vikt och en...
- HP Chromebook
- 11.6" 360-graders vändbar pekskärm
- Intel-processor
- Dubbelkärnig processor
- 4 GB DDR4-minne
Nypris: 6 000 kr
1 499 krPris
HP Chromebook x360 14a-ca0016no 14" Full HD Touch Intel DualCore 4GB 64GB Ceramic WhiteHP Chromebook x360 14a-ca0016no 14" Full HD Touch Intel DualCore 4GB 64GB Ceramic White
    Mycket portabel 14-tums Chromebook från HP med 360-graders vändbar Full HD-pekskärm och Googles supersnabba och stabila...
    - HP Chromebook
    - 14" Full HD-pekskärm som är vändbar 360 grader
    - Intel-processor
    - Dubbelkärnig processor
    - 4 GB DDR4 RAM-minne
    Rek: 4 500 kr
    3 999 krPris
    HP Chromebook 11 G8 EE 11.6" Intel QuadCore 4GB 32GB (beg med lite damm under skärmen)HP Chromebook 11 G8 EE 11.6" Intel QuadCore 4GB 32GB (beg med lite damm under skärmen)
    • Priset!
    B
    Begagnad med damm under skärmen* och 1 års garanti! Superkompakt och portabel 11,6-tums Chromebook från HP med Googles...
    - HP Chromebook
    - 11.6" LED-skärm
    - Intel-processor
    - Fyrkärnig processor
    - 4 GB DDR4-minne
    Nypris: 5 000 kr
    1 599 krPris