Filtrera med

Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Quadcopter

Under de senaste åren så har det blivit omåttligt populärt med olika typer av drönare som man enkelt och smidigt kan kontrollera. Den allra stabilaste typen av drönare är en sk ”quadcopter”, som har fyra olika rotorer och blir därmed mycket stabil i luften. Kontrollera enkelt din quadcopter med din handkontroll och stig till skyarna!

Billig quadcopter

Det behöver inte längre vara dyrt att köpa en drönare till dina barn eller dig själv. I denna avdelningen så hittar du en billig quadcopter som tillfredsställer alla behov du rimligtvis kan ha när det kommer till drönare. Slå till redan idag för att få tag i en quadcopter till kanonpris!

Stort utbud drönare

Detta är avdelningen för dig som är på jakt efter en drönare, och vill kunna välja och vraka bland ett brett sortiment av bra produkter. Vi har ett stort utbud drönare så att du ska kunna hitta något som passar speciellt för dig. Slå till på en drönare från Billig teknik så kan du ge det inre barnet i dig en leksak som man aldrig tröttnar på.

Quadcopter med lång flygtid

Det viktigaste när du köper en quadcopter är att det är en kapabel drönare, som kan stanna uppe i luften under lång tid. Med förslagsvis en Quadcopter QDC 1000 så får du en billig quadcopter som klarar av att vara luftburen i fem minuter per laddning, och den har dessutom en räckvidd på 100 meter.

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!