Filtrera med

Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Elektronik - DIY

DIY-projekt är så kallade ”do it yourself”-projekt. Det innebär att du köper ett byggkit och på egen hand bygger ihop ditt relevanta elektronik-projekt. Inte nog med att det blir billigare på så vis, det är även roligt att sitta och pyssla med tekniska komponenter. Testa på DIY-kit redan idag!

Billigt DIY-kit

Vi på BilligTeknik har samlat ihop några av de absolut billigaste DIY-kiten för dig att välja och vraka mellan. När du köper ett kit med DIY-elektronik så blir det dramatiskt mycket billigare än att köpa en färdig produkt, då du själv är den som monterar ihop den. Du får också lära dig mer om elektronik på köpet!

Arduino DIY

Arduino erbjuder riktigt populära och enkla DIY-kit. Dessutom så är deras utvecklingskort roliga att sitta och pyssla med. Vi har både Uno R3 Arduino och Nano Arduino, så att du kan välja mellan de båda. Båda DIY-kiten är dessutom fullt kompatibla med Arduino.

Brett utbud DIY-kit

I denna avdelningen så har vi sett till att samla ihop många olika alternativ av DIY-kit. Du som söker ett brett utbud DIY-kit har hittat helt rätt. Dessutom så söker vi ständigt efter nya produkter att ta in i vårt sortiment. Om det är något du inte hittar så är det bara att kontakta oss.

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!