Filtrera med

Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Kaffepress

En kaffepress kan garanterat ta din personliga kaffeupplevelse till en helt ny nivå. Det sägs att Sverige i många hänseenden är ett land fyllt av extremer. Och sett till vår ganska extrema kaffeförbrukning så verkar det åtminstone stämma. Det är trots allt så att svenskar hamnar på andra plats, efter finländare, när det kommer till att dricka mest kaffe i världen. Men det handlar så klart inte bara om mängd, utan även om smak. Med en kaffepress får man väldigt intensiv beredning där inget filter har tagit bort några aromämnen. Ge dig själv möjligheten att få uppleva den sanna smaken av en god kopp kaffe.

Pressobryggare

Pressobryggare, eller fransk kaffepress, har inte varit allt för välanvända i vårt lilla men avlånga land. Men internationellt sett är de populära för de kräver minimalt med underhåll och alltid ger ett lika gott kaffe. Man blandar helt enkelt varmt vatten och malt kaffe. Efter det har sjudit ett tag så pressar man ned filtret, som på så sätt sållar bort kaffepartiklarna. Därefter häller man kaffet i sin kopp och får möjligheten av att njuta av ett perfekt kaffe. Pressobryggare är kända för att ta fram smak och arom i alla kaffesorter.

Presskanna

Med en presskanna så står man aldrig utan en god kopp kaffe. Se bara till att välja storlek utifrån dina behov. Är du ensamstående, eller den enda i hushållet som dricker kaffe, duger det gott och väl med en liten. Men har man ofta bjudningar, eller föredrar flera koppar, kan det så klart vara behändigt med en större modell. Men oavsett storlek så är en presskanna ett pålitligt redskap. Då de inte har något engångsfilter, kräver några kapslar eller ens behöver ström så är de extremt kostnadseffektiva. Tillika är de enkla att diska eftersom det inbyggda filtret är enkelt att skruva bort.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!