Filtrera med

Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Skärmaskin

Även om en skärmaskin kanske inte är en absolut nödvändighet i var mans hem är de ett otroligt smidigt verktyg för dig som gillar olika typer av kött och skinka. Dessa verktyg gör att man på ett väldigt enkelt sätt kan skära allt från chark till grönsaker, och i valfri tjocklek. Oavsett om det handlar om bröd, grönsaker eller kött så kan man snabbt få välbalanserade skivor som vore i det närmaste omöjliga att uppnå med en vanlig kniv. En skärmaskin sparar så väl tid som bekymmer. Få perfekta skivor och spara tid till mer viktiga saker.

Skära kött och grönsaker

Beroende på om man vill skära kött eller grönsaker så bör man hålla vissa saker i åtanke. Medan en skärmaskin är bäst lämpad för kött så är en mandolin däremot särskilt anpassad för grönsaker. Har man ett behov av att få helt perfekta skivor bör man därför ta sig en titt på båda dessa verktyg. När man tagit del av perfekt skurna skivor så är det svårt att återgå till att skära med en vanlig kniv. Det är helt enkelt något med dessa verktyg som gör att smaken i köttet blir mer framträdande och att de skurna grönsakerna blir mer eleganta. Och om man lagar speciella rätter, gör rullader eller liknande så är det av stor vikt att man kan få skivor som har en liknande jämn tjocklek. Skärmaskiner är helt enkelt oumbärliga.

Köksmandolin

Med en köksmandolin får man möjligheten att med all enkelhet skära grönsaker, lök, rotfrukter och mycket mer. Det faktum att det går att justera tjockleken gör den väl lämpad för de flesta rätter. Det är därför en köksmandolin regelbundet återkommande rekommenderas av kockar från världens alla hörn. Utöver att vara praktiska så är de extremt enkla att diska och sköta. Med dessa i kökslådan så blir inga utmaningar för stora och rätter som tidigare tog lång tid blir plötsligt snabblagade.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!