Filtrera med

Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Digital fotoram

En digital fotoram är ett roligt inredningsinslag som skänker glädje till både dig som bor och dina besökare. Digitala fotoramar är lätta att installera och ansluta. De fungerar så att du gör ett bildspel som sedan rullar i ramen. På så sätt får du se många olika bilder med jämn tidsintervall. Det finns ofta även funktioner för stillbild och andra intervaller så som slumpmässiga bildspel och timer.

Elektronisk fotoram

Det mest förekommande är att en elektronisk fotoram stödjer de vanligaste fotoformaten JPEG och JPG, men det finns även de som klarar av andra format. Att ha en digital fotoram framme väcker många minnen och kanske en hel del skratt? Nu behöver inte de vanliga fotoramarna trängas på hyllan eller byrån, de får alla plats i en enda elektronisk fotoram!

Fördelen med digitala fotoramar

Digitala fotoramar har många fördelar. Den största fördelen är att du kan växla motiv, vilket sparar utrymme och gör att du inte tröttnar på motiven. En annan fördel är att motiven i ramen inte bleknar, eftersom de är digitala och inte av papper. Det är roligt att ha digitala fotoramar istället för de traditionella fotoramarna och det är faktiskt inte ens speciellt mycket dyrare att köpa en elektronisk fotoram än en exklusiv vanlig ram längre. Hos oss hittar du ett stort utbud av digitala fotoramar.

Digital fotoram wifi

En digital fotoram wifi är en elektronisk fotoram som är ansluten till det trådlösa nätverket. Du lägger in dina bilder via ett externt minneskort. Våra mest avancerade digitala fotoramar kan även spela upp video och har inbyggda högtalare för maximal upplevelse. Dessa elektroniska fotoramar är även bra för företag, då de kan visa upp produkter genom bildspel och video. En digital fotoram wifi tar dina fotografier till helt nya nivåer, köp en hos oss idag!


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!