Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier

 

Uppgradera din nyköpta dator till Windows 10!

Vill du ha det nya operativsystemet Windows 10 på din dator? Inga problem! Om du köper en dator från Billigteknik.se med Windows 7 eller 8 så kan du köpa till en uppgradering till Windows 10 Home för 249 kronor eller Windows 10 Pro för 349 kronor. Du får du en produktnyckel för Windows 10 som du använder för att själv installera ditt nya operativsystem på datorn, alternativt så kan vi hjälpa till med installationen mot en avgift av 199 kronor. Notera att vid uppgradering från Windows 7 till Windows 10 krävs det en justering av en DLL-fil. Maila kundservice@billigteknik.se så skickar vi en guide. 

 

Uppgraderingsprodukten finns här: "BT-WIN10" - Uppgradering till Windows 10.

 

Denna informationssida gällande uppgradering till Windows 10 gäller inte bara nya datorer, utan även exempelvis begagnade, rekonditionerade och demo-märkta datorer som Billigteknik.se säljer så länge de har Windows 7 eller 8. (Det kan förekomma restriktioner gällande äldre begagnade datorer med låg specifikation och de omfattas då inte av uppgraderingsalternativet).
 

 

Några tips inför uppgraderingen


- Bränn ut återställningsskivor om du inte har gjort det redan. Då kan du installera om datorn om du får virus eller om något blir fel med datorn i framtiden. När du väl har uppgraderat till Windows 10 försvinner möjligheten att bränna skivor för att återgå till din dators ursprungliga operativsystem. Har du en HP-dator kan du bränna ut skivor med deras HP Recovery Manager.


- Om du har Windows 8 på datorn och ännu ej har uppgraderat till Windows 8.1 så måste du göra det först för att kunna göra uppgraderingen till Windows 10. Du hittar nedladdningen för Windows 8.1 i Windows Store.


- Om du har köpt en begagnad dator och inte har aktiverat Windows än (med licensnyckeln på undersidan eller baksidan av datorn) så måste du göra det innan du kan uppgradera till Windows 10.


- Är du inte nöjd med Windows 10 kan du återgå till ditt gamla operativystem inom en månad från uppgraderingen. Välj Återställning och sedan Återgå till Windows 7/8 under rubriken Uppdateringar och Säkerhet inne på Inställningar på startmenyn!

 

 

 

Länkar och mer information

 

 

Nedladdning av mjukvara för uppgradering:
https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10

 

 

Uppgraderinsprocessen styrs av av Microsoft. Vid en uppgradering till Windows 10 är det viktigt att AC-adaptern är tillkopplad din dator. Vid uppgraderingsproblematik är det Microsoft i första hand som ska bistå med hjälp. All uppgradering sker på egen risk men Billigteknik bistår gärna med hjälp i den utsträckning vi har möjlighet.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen