Kontakta oss!

Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier

 

Fri uppgradering till Windows 10!

Vill du ha det nya operativsystemet Windows 10 på din dator? Inga problem! Om du köper en dator med Windows 7 eller 8.1 från och med 2016-07-25 så erbjuder Billigteknik fri uppgradering åt sina kunder. Tidigare erbjöd Microsoft en likvärdig tjänst som upphörde 2016-07-29. Den kostnadsfria tjänsten gäller inte begagnade datorer. För en begagnad dator eller en dator som ligger utanför ovan villkor kostar uppgraderingstjänsten 299kr (det kan förekomma restriktioner gällande äldre beganade datorer och de omfattas då inte av uppgraderingsalternativet).

 

 

Under en period kommer fri uppgradering vara tillgänglig genom denna länk - Klicka här - och följ anvisningarna (assistive technologies). Bemärk att Microsoft under en period verkar ha långsamma uppdateringar, vilket leder till att uppgraderingsprocessen kan ta längre tid än normalt.Hur går det annars till? Vi erbjuder två alternativ:

 

1. Erhåll en Windows 10 nyckel av Billigteknik. Efter att ordern är placerad mailar kund till kundservice@billigteknik.se och anger sitt order# och meddelar att hon önskar erhålla en kod för fri uppgradering till Windows 10. Koden skickas sedan ut till den registrerade e-mailadressen på ordern normalt inom en arbetsdag.

 

2. Vi hjälper er med hela uppdateringsprocessen. Lägg till artikel "BT-WIN10" - Uppgradering till Windows 10. Produkten hittar ni normalt inne på produktsidan för er dator under fliken "Tillbehör". Vi utför klar-för-start-/installationstjänsten till ett ca pris om 299kr inklusive moms.

 

Blir du inte nöjd kan du normalt inom en månad återgå till din gamla Windows-version! Gratis uppgradering gäller inte bara nya datorer, utan även exempelvis de rekonditionerade och demo-märkta datorerna som vi säljer så länge de har Windows 7 eller 8.1. Begagnade datorer omfattas inte av fri uppgradering till Windows 10 men tjänsten erbjuds för 299kr. 
 

 

Några tips inför uppgraderingen


- Bränn ut återställningsskivor om du inte har gjort det redan. Då kan du installera om datorn om du får virus eller om något blir fel med datorn i framtiden. När du väl har uppgraderat till Windows 10 försvinner möjligheten att bränna skivor för att återgå till din dators ursprungliga operativsystem. Har du en HP-dator kan du bränna ut skivor med deras HP Recovery Manager.


- Om du har Windows 8 på datorn och ännu ej har uppgraderat till Windows 8.1 så måste du göra det först för att kunna göra uppgraderingen till Windows 10. Du hittar nedladdningen för Windows 8.1 i Windows Store.


- Om du har köpt en begagnad dator och inte har aktiverat Windows än (med licensnyckeln på undersidan eller baksidan av datorn) så måste du göra det innan du kan uppgradera till Windows 10.


- Är du inte nöjd med Windows 10 kan du återgå till ditt gamla operativystem inom en månad från uppgraderingen. Välj Återställning och sedan Återgå till Windows 7/8 under rubriken Uppdateringar och Säkerhet inne på Inställningar på startmenyn!

 

 

 

Länkar och mer information

 

Frågor och svar om Windows 10 och gratis uppgradering:
http://www.microsoft.com/sv-se/windows/Windows-10-faq

 

 

Nedladdning av mjukvara för uppgradering:
https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10

 

 

Uppgraderinsprocessen styrs av av Microsoft. Vid en uppgradering till Windows 10 är det viktigt att AC-adaptern är tillkopplad din dator. Vid uppgraderingsproblematik är det Microsoft i första hand som ska bistå med hjälp. All uppgradering sker på egen risk men Billigteknik bistår gärna med hjälp i den utsträckning vi har möjlighet.
Vill du inte genomföra uppgraderingen själv kan vi även göra det åt dig för 299 kronor i samband med köp av dator. Se produkten här:

http://www.billigteknik.se/datorservice-tjanster/14831-uppgradering-till-windows-10.htmlKundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen

Produktomdömen


Helt okej, men..

De duger för sitt pris men skulle inte säga att de är värda att använda permanent. Använder mina nu som reservhögtalare och/eller när jag tar med mig min laptop olika ställen och vill ha ett bättre ljud än det inbyggda i datorn. De duger, men...

Edifier USB-drivna datorhögtalare