Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


MobilMobil

Detta är avdelningen för dig som är ute efter en ny mobil, begagnad mobil, surfplatta, eller bara är ute efter accessoarer till din telefon. Oavsett om det är mobiltillbehör eller en ny modell du letar efter så kan vi garantera att det finns något för dig i denna avdelningen.

iPhone

I Sverige så är Apples iPhone tveklöst en av de mest populära telefon-modellerna. Med detta i åtanke så har vi fyllt vårt sortiment med gott om iPhone-modeller, från den senaste iPhone X till mer konkurrensmässigt prissatta alternativ, såsom iPhone SE och iPhone 7. Vi har även många skal och andra tillbehör som fungerar utmärkt med alla iPhone-modeller.

Samsung Galaxy

De som inte gillar Apple eller iPhone brukar då istället gravitera mot Android-telefoner. Vi har visserligen många olika modeller från många olika tillverkare, men ett av de mest populära alternativen är Samsung Galaxy-serien. Vi har allt från den rykande färska Samsung Galaxy S9, och sedan både forna toppmodeller såsom Samsung Galaxy S8 och S7, liksom billigare modellserier från Samsung.

Mobilskal

Den som precis har köpt en ny mobil vill naturligtvis ta hand om och skydda sin enhet. När vi använder våra mobiler allt mer så blir det även allt vanligare att de glider ur handen, knuffas ned från bord, eller olyckan är på något annat sätt framme. Med ett bra mobilskal kan detta förebyggas. Våra mobilskal är dessutom både billiga och kommer med snabb leverans.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen