Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


TV-apparater


Köp

REK: 3 000 kr  

2 195 kr

Köp

REK: 6 000 kr  

5 395 kr

Köp

REK: 10 000 kr  

8 590 kr


Billiga TV-apparater

Smart-TV, böjda TV-skärmar, 3D TV, Ultra HD TV – ja, hos oss hittar du allt! Spara pengar genom att köpa din TV online. Vi har TV-apparater med skarp bild och bra ljud. Våra LED TV-apparater är energisnåla och har riktigt tydliga färger. Hos oss kan du dessutom jämföra olika TV-modeller för att hitta den bästa TV:n för dina behov. Oavsett om du vill ha en TV skärm för gaming eller en stor skärm med hög upplösning har vi något som passar dig!

4K TV

Den senaste trenden inom TV-apparater är tveklöst gentemot sk ”4K”-apparater och UHD-apparater. Detta tillåter dig att se mer detaljer än någonsin innan, både i filmer och spel. 4K-apparater är dessutom oftast tunna, med smala ramar kring skärmen och med HDR-stöd för livfulla färger.

Smart-TV

Med en sk ”smart TV” så kan du komma åt både appar och webbläsare direkt från din TV och soffan. På så vis kan du installera Netflix på TV:n, utan att behöva använda ditt Playstation, Chromecast eller AppleTV för att kunna strömma film från appar. Låt din TV ta steget in i den uppkopplade smartvärlden!

Billig TV

Under de senaste åren så har TV-apparater inte bara blivit större och bättre, de har dessutom blivit mycket billigare. Du kan idag få en riktigt stor TV på över 60 tum utan att det ska behöva kosta skjortan, och du kan dessutom billigt få en TV med 4K, HDR och LED-skärm.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen