Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier


AntivirusBästa antivirus program för din dator

Det bästa antivirus programmet är ett virusprogram som verkligen fungerar. Det finns inget värre än att betala för ett skydd som inte fungerar. Många gratis virusprogram ger inte ett fullgott skydd tyvärr. Man får vad man betalar för så att säga. Ett bra antivirus program ska ha kontinuerliga och regelbundna uppdateringar för att skydda din dator mot nya virus. Vi erbjuder några av de bästa antivirus programmen på marknaden; Norton, F-secure och Bullguard.

Virusprogram Windows 10

Ett virusprogram för Windows 10 och tidigare versioner av Windows är betydligt viktigare än antivirus program för Apple-datorer. Det beror på att PC är mycket mer utsatta för virus och attacker. Har du en dator med operativsystemet Windows bör du investera i ett riktigt bra virusprogram. Ingen vill ha sina uppgifter cirkulerande på internet eller i felaktiga händer. Trygghet är den viktigaste faktorn när du vill använda din dator till att göra transaktioner på nätet. Vi har flera varianter av virusprogram för Windows 10 som skyddar din dator mot virus.

Norton antivirus program

Norton antivirus program är en av världens största produkter för datorskydd. Vill du satsa på ett beprövat och välkänt virusprogram ska du definitivt överväga Norton antivirus program. Programmen fungerar på såväl PC som mobil och surfplatta. Du kan välja att köpa en Norton antivirus licens eller fem stycken licenser för att skydda flera enheter samtidigt.

F-secure och Bullguard antivirus program

Två alternativ till Norton antivirus program är F-secure och Bullguard antivirus program. Dessa båda produkter är minst lika bra som Norton. Bullguard antivirus gäller för tre enheter under ett år automatiskt. Även F-secure antivirus gäller för tre användare under ett år som standard. Du måste alltså inte lägga till något för att få flera licenser som för Norton. Både Bullguard och F-secure virusprogram är fullgoda som skydd för din dator eller din mobila enhet.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen