Filtrera med

Tillverkare:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Köpa fidget spinners

Det har blivit oerhört populärt att köpa fidget spinners till barn och ungdomar det senaste året bara. Denna magnifika lilla leksak, eller underhållningspryl, har hänfört och roat många barn under hela sin livslängd. Från att ha varit en enkel enfärgad modell, har fidgetspinners utvecklats till att kunna snurra i olika färger och lysa i mörkret. Det har därför även blivit populärt att samla på olika modeller av fidget spinners. En kusin till den ursprungliga fidget spinnern har tagits fram och kallas för fidget cube. Oavsett vilken modell du letar efter kan du köpa fidget spinners hos oss som garanterat tillfredsställer dina barns behov.

Finger spinner

Fidget spinners kallas ibland för finger spinner på svenska. Det kan även vara så att uttrycket kommit till av att en förälder hört fel på ordet fidget och blandat ihop det med finger. Oavsett hur uttrycket finger spinner kom till, så är det ju inte så tokigt eftersom det handlar om att snurra en manick på fingrarna. Och kärt barn har många namn sägs det.

Fidget spinner Sverige

Vi har fidget spinner Sverige, hos oss kan du köpa fidgetspinners lokalt. Vi skickar produkterna från eget lager, vilket garanterar snabba leveranstider, utan strul med post och tull. Fidgetspinners har varit en skänk från ovan till många barn, de sägs bland annat vara bra för barn och ungdomar med ADHD och andra koncentrationssvårigheter. Köp en fidget spinner Sverige hos oss idag!

Fidget cube Sverige

Fidget cube Sverige är möjligheten att köpa dessa spännande produkter på hemmaplan. Fidget cube är uppföljaren till en fidgetspinner. Det är en mycket mer avancerat underhållningsverktyg än föregångaren. Oftast har en fidget cube Sverige flera olika alternativ för att hålla fingrarna, vilket ställer krav på fingermotoriken. Det är en riktigt bra leksak för dina barn, som även tar dem bort från datorn och tv:n för en stund, för att köra mindfulness med en fidget cube.

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!