Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier

55-tums Smart-TV fullsmetad med funktioner som 4K och HDR
Digihome 55-tums Smart UHD-TV 4K med HDR

Digihome 55-tums Smart UHD-TV 4K med HDR Visa hel storlek

55US191
10+ tillgängliga
Klarna  Från 210 kr / mån

Snyggt designad 55-tums Smart-TV med 4K (UHD)-upplösning och HDR-stöd vilket ger en fantastisk bild. Med inbyggt trådlöst nätverkskort med bluetooth och massor av populära svenska appar som Netflix, SVT Play, Youtube och Viaplay mm och andra smarta funktioner. För WiFi krävs adapter som säljs separat. Vi rekommenderar även Chromecast för WiFi funktionalitet!


 • - Lan, WiFi (tillval)
 • - 4K Ultra-HD-upplösning!
 • - Med HDR för bättre bild!
 • - 55-tums TV
 • - Smart-TV

Mer information

5 299 kr

Rea Rea!

(inkl 25% moms)

REK: 7 000 kr

Spara totalt 1 701 kr  (24%)

Digihome 55US191 ger med Ultra HD den senaste och häftigaste bildupplevelsen hittills och med den snygga designen ger det ett fulländat intryck. Det är en smart-TV som möjliggör så mycket mer än bara TV tittande. Detaljrikedomen förbättras i reflektioner, ljus och skugga med hjälp av teknikerna High Dynamic Range och Dolby Vison. TV:n har inbyggda tuners för digital TV (T/T2/C). Den är försedd med många anslutningar så man kan koppla in DVD, VCR, BluRay, TV-spel m.m. Dessutom är samtliga Digihome TV försedda med inspelnings- och uppspelningsfunktion via USB-kontakten. En allsidig TV som passar perfekt för TV-rummet eller kanske i vardagsrummet. Det finns dessutom gratis appar att ladda ned till både iOS och Android och med dessa får man Smart Remote och Smart Center som länkar ihop TV:n om man vill med sina mobila enheter.

Kommer med förinstallerade appar som: Youtube, Netflix, SVT Play, Viaplay och funktioner som Miracast och förberedd för Alexa!

För WiFi krävs adapter som säljs separat under fliken Tillbehör ovan. Vi rekommenderar även Chromecast för WiFi funktionalitet och streaming!

TV:n är tillverkad av erkända Vestel vilka producerar Hitachi, Luxor och Skantic!


UHD/4K
TVn stöder Ultra HD (Ultra High Definition även känt som 4K), vilket ger en upplösning på 3840×2160. Det är samma som 4 gånger upplösningen av en Full HD TV och gör att du kommer ännu närmare dina favoritserier eller filmer. TVns höga ljusstyrka, stora färgrymd och den kraftfulla Quad Core processorn arbetar tillsammans för att locka ut minsta detalj ur de högupplösta 4K signalerna. HD-innehåll städs från HDMI, USB-ingångar och över DVB-T2 sändningar. Kräver utrustning och kablar som stöder Ultra HD.


Smart TV
Under 2018 och 2019 så har flera bra funktioner och appar lagts till på nyproducerade apparater bland annat SVT Play, Viaplay, Amazon Prime Video, Alexa Ready. Äntligen finns det alltid något bra på TV. Koppla upp TV:n mot hemmanätverket och internet. Kolla på avsnitt och klipp på YouTube, var aktiv på sociala medier såsom Twitter och Facebook eller varför inte följ en bra serie på Netflix. Det finns också en öppen webbläsare för surf direkt i TV:n. Med Digihome Smart Remote app på Appstore eller Google Play kan man styra volym och kanalerna direkt i smartphone eller surfplattan. Det finns dessutom ett tangentbord att ta fram vilket gör sökandet eller surfandet lekande lätt. Med appen Digihome Smart Center kan man bland annat enkelt överblicka kommande program, läsa fördjupat om dem, sätta påminnelser eller inspelning. Du har dessutom FollowMe TV som skickar TV-signalen från TV:n till din Tablet/Smartphone så du kan fortsätta se live TV. Detta är bara något av vad man kan göra och det tycker vi är smart.


Inbyggd DVBT/T2/C TV mottagare
Samtliga produkter från Digihome har inbyggd mottagare för DVB-T/T2 och C. Plats finns såklart för att sätta i programkort och CA modul (dessa köps separat). TVn tar både marksänd eller kabel-TV sändningar och T2 ger också möjligheten att ta emot HD-TV sändningar. Det är gör att man slipper köpa till en extra TV mottagare och extra kablar. Dessutom så styr man allt med den medföljande fjärrkontrollen.


Mediaspelare
Samtliga TV från Digihome är försedda med mediaspelare via USB kontakten. Det går att ansluta en 2,5 eller 3,5 tum hårddisk med extern strömtillförsel eller USB-sticka. Man kan enkelt spela upp bilder, filmer och musikfiler. TVn stöder de flesta format som finns på marknaden såsom t.ex. MPEG, AVI,VOB, MP4, MKV, JPEG, BMP, MP3, WMA.

 

PVR
För att göra det enkelt och smidigt så har samtliga produkter från Digihome också en inspelningsfunktion som fungerar som den klassiska videon, fast i digital tappning. Du kan ansluta både USB minnen eller hårddiskar som är kompatibla med USB 2.0. De skall också vara formaterade med FAT32 formatering. Tryck på paus-knappen när du och vill växla till timeshift läge. Programmet pausas och börjar istället spelas in på USB-minnet/disken. Tryck på spela och återgå till det pausade läget där det avbröts och tryck på stopp knappen för att avbryta inspelningen och återgå till direktsändningen.

 

DLNA
På Smart-TV kan man koppla upp sig mot nätverket och strömma film, musik, bilder direkt i TVn från tex en bärbar dator. Installera den medföljande programvaran Nero Media Home på enheterna du önskar strömma ifrån.


HDMI
HDMI krävs för att kunna titta på högkvalitativt innehåll från externa enheter. HDMI kan överföra enorma mängder ljud och video utan att förlora kvalitet.


Smart Remote (available on appstore, google play)
- Fjärrkontroll – använd din tablet eller smartphone som vanlig fjärrkontroll
- Gesture – styr din TV genom att dra fingret i olika riktningar i din swipe area i smartremote
- Tangentbord – gör din tablet/smartphone till ett fullskaligt tangentbord för att lättare kunna surfa på internet
- Mus – Använd din tablet/smartphone som en touchpad mus för att kontrollera muspekaren i din smart-TV
- Röst – Kontrollera din Smart TV genom att ge olika röstkommandon till din tablet/smartphone


Smart Center (available on appstore, google play)
- Ta fram smart tv appar från tablet/smartphone
- Sök på tv kanaler, filmer m.m.
- Media share – skicka musik, bilder och videos från tablet till TVn
- Follow TV – överför bilden från TVn till din tablet och fortsätt se på Live-TV
- Social Media interaktion – skicka programrelataerade tweets eller facebook gillande under tiden du ser på TV
- Avancerad EPG – Få info om program, skådespelare,sätt påminnelser på program, spela in på timer osv


Energy
Energi-effektiv teknologi som är framtagen till att göra TVn mer energisnål. Kombinationen av Tv-design, utveckling av moderkort och strömkort gör att TVn förbrukar mindre ström. På så sätt sparar vi både pengar och vår natur.


Nero MediaHome Mediaserver
- Med stöd för gratis nedladdningsbar mjukvara i din TV, som app till smartphones, surfplattor och program till PC får du enkelt upp ett programbibliotek. Där kan du i exempelvis din smartphone välja vad som skall spelas upp från din PC, direkt i din TV genom trådad anslutning eller Wi-Fi. Du delar lika enkelt material utan smartphone emellan direkt från din laptop till TV:n och nya möjligheter öppnar sig att ta in digitalt material i ditt vardagsrum.
- Du kan enkelt organisera vad skall finnas tillgängligt eller låta Nero själv kategorisera exempelvis bilder efter datum eller musik enligt album så du kan lägga mer tid på det du vill hitta än processen att leta. Nero Streaming Player appen finns både för iOS och Androidenheter.


WiDi
Digihome Smart-TVs från 2015 har inbyggd WiDi. Det här gör att man kan strömma film, bilder och musik trådlöst från datorn. Nu blir det enkelt att visa foton, visa en presentation eller se på en film från datorn.


Miracast
Digihome Smart-TVs från 2015 har inbyggd Miracast. Det här gör att man kan strömma film, bilder och musik från kompatibel Tablet eller Smartphone till TVn. Nu blir det enkelt att visa foton som är tagna i smartphone, visa en presentation från din surfplatta.


Dolby Vision
Dolby Vision levererar en dramatisk visuell upplevelse, enastående ljusstyrka, enastående kontrast och fängslande färg, vilket ger liv i underhållningen. Den uppnår den här fantastiska bildkvaliteten genom att utnyttja banbrytande bildteknologier inom HDR och bred färgskala. Genom att öka ljusstyrkan hos den ursprungliga signalen och använda ett högre dynamiskt färg- och kontrastområde presenterar Dolby Vision fantastiska, verkliga bilder med häpnadsväckande detaljer som andra efterbehandlingsteknologier i TV:n inte kan producera. Dolby Vision stöds via inbyggda och applikationer, HDMI och USB-ingångar.


HDR
HDR (High Dynamic Range) förbättrar ljussättningen i bilden och balanserar de allra mörkaste partierna i förhållande till de ljusaste. Detaljrikedomen förbättras därför genom att rätt färger får rätt ljus i bilden. Kontrasten ökas och bilden blir djupare tack vare HDR-tekniken i Digihome TV. I slutändan blir färger, graderingar och nyanser mer levande och du kan njuta av film på bästa möjliga sätt.

 


Teknisk data

• Ultra HD/4K med upplösning på hela 3840×2160
• Utökat kontrastomfång med High Dynamic Range (HDR)
• Dynamisk och starkare färgskala med Dolby Vision
• Stöd för Netflix 4K
• Smart-TV med förinstallerade appar såsom Netflix, SVT Play, Prime Video, Viaplay, Amazon Prime Video, Twitter, YouTube och Facebook
• Gratis Digihome Smart Remote App till smartphone/tablet för kontroll av TV:n och tangentbord. (iOS & Android)
• Gratis Digihome Smart Center App för bla grafisk Elektronisk programguide m.m. (iOS & Android)
• Amazon Alexa Ready – för röststyrning
• Öppen webbläsare
• Mpeg4 DVB-T/DVB-T2/DVB-C digital TV mottagare
• Inbyggd analog TV mottagare
• Godkända mottagare för bland annat Boxer, Com Hem, youSee, Stofa, Cable HD-ready och Riks-TV
• USB med inspelningsfunktion (PVR) – spela in program till USB-sticka
• USB mediaspelare – bilder, filmer, musik
• Lättnavigerade menyer på samtliga nordiska språk
• Fint stereoljud på 2×10 Watt RMS
• Anslutningar som tex 2 HDMI, USB, VGA, CI, hörlursjack, ethernet m.m.
• VESA: M4 400×200
• Mått: DxLxH med fot: 276 x 1248 x 787 mm
• Mått: DxLxH utan fot: 63/96 x 1248 x 741 mm


Fraktinformation
På grund av storleken kan denna produkt endast skickas med DHL. Det ingår utkörning på normala kontorstider antingen till ditt hem eller din arbetsplats. Glöm inte att ange ett mobilnummer som DHL kan kontakta dig på.
Priset för detta leveranssätt är 179 kronor.


  Specifikation
  Anslutningstyp LAN, WiFi (tillval genom dongel)
  Vikt 17.6 kg
  Mått 124.8 cm x 78.7 cm x 27.6 cm
  Mått (utan fot) Djup: 6.3 cm och 9.6 cm, Höjd: 74.1 cm
  Garanti 12 månader från tillverkaren
  Upplösning 3840 x 2160 (4K Ultra-HD)
  HDR TV:n har stöd för HDR (High Dynamic Range), vilket ger en bättre bild
  Energiförbrukning 86 W (0.5 W i standby)
  Format 16:9
  Bildyta 55"
  Smart-TV Ja
  Stöd för 3D Nej
  VESA-stöd 400 x 200 mm
  TV-mottagare DVB-T/DVB-T2/DVB-C, Boxer, Com Hem, youSee, Stofa, Cable HD-ready och Riks-TV
  Mediaspelare Ja
  CI+ Ja
  Menyspråk Svenska med flera
  Funktioner DLNA, HBB TV, ARC, Miracast, Alexa, Youtube, Netflix, SVT Play, Viaplay, Webbläsare mm
  Ingångar 2x HDMI, USB, VGA, CI, hörlursjack, ethernet
  Utgångar Digital audio ut via optisk, hörlursjack
  Energiklass (TV) Energiklass A+

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen