Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier

Ergonomisk Full HD-skärm med IPS-panel
Dell P2417H LED-skärm med IPS-panel

Dell P2417H LED-skärm med IPS-panel Visa hel storlek

P2417H
P2417H
2 tillgängliga
Klarna  Från 109 kr / mån

Ergonomisk 24-tums bildskärm med suverän IPS-panel och kvalitet för proffsanvändaren. Med pivot och justerbar i höjd och lutning. Har även en inbyggd 4-portars USB 3.0-hubb!


 • - HDMI, DisplayPort, VGA
 • - Stöd för Full HD!
 • - 24-tums skärm

Mer information

2 190 kr

(inkl 25% moms)

REK: 2 500 kr

Spara totalt 310 kr  (12%)

Avsiktligt utformad för komfort och bekvämlighet
Du kan enkelt justera skärmen till önskad vinkel, höjd och placering så att du får en suverän bild på flera skärmar utan besvär.

- Ett smidigare arbetsflöde: De tunna ramarna gör att det är trevligare att arbeta med flera skärmar.
- Mångsidighet som du kan lita på: Dra nytta av skärmens justeringsmöjligheter och sväng, luta, justera höjden på och vrid skärmen precis som du vill.
- Fler sätt att hålla dig uppkopplad: Flera anslutningsportar på skärmens undersida och sida gör det enkelt att ansluta till olika enheter.

Bättre bild
Bildskärmen Dell P2417H är perfekt för proffs som jobbar långa pass och behöver en skärm med enastående bildkvalitet och som det inte är jobbigt att titta på i längden.

- Fullständigt klar: Du får utmärkt bildkvalitet och enhetlig färgåtergivning över en extremt bred betraktningsvinkel samt det höga dynamiska kontrastförhållandet 4 miljoner till 1.
- Arbeta bekvämt med mindre stress: Dells funktion ComfortView minskar problemet med blått ljus från skärmen, och likströmmen gör att bilden inte flimrar.
- Autoläge och PowerNap: Applikationernas färginställningar går nu att ändra, och det går att skapa förinställningar. Och med funktionen PowerNap behöver du inte oroa dig för att slösa energi när du går bort från datorn.

Tillförlitlig och ansvarstagande
Känn dig trygg med Dells tjänster och miljövänliga funktioner som är till för att du ska kunna utvecklas.

- Det främsta bildskärmsmärket
- Känn dig trygg med oöverträffad tillförlitlighet från världens främsta bildskärmsmärke.
- Dells Premium Panel-service innebär att vi byter ut skärmen under den begränsade maskinvaruservicens giltighetsperiod om du hittar så mycket som en enda defekt bildpunkt.
- Förhandsersättning av felaktiga produkter
- Din Dell-bildskärm levereras med tre års förhandsersättning av felaktiga produkter så att en ersättningsskärm om så krävs kan skickas till dig nästa arbetsdag inom ramen för den treåriga begränsade maskinvaruservicen.
- Den miljömedvetna designen uppfyller de senaste föreskrifterna och miljöstandarderna såsom ENERGY STAR, TCO Certified Displays, CEL, CECP.

Mer produktiv än någonsin
Bildskärmen Dell P2417H gör dig produktiv på ett helt nytt sätt på jobbet utan att göra avkall på komfort och bekvämlighet.

- Avsiktligt utformad för komfort och bekvämlighet: Med ett komplett utbud av justerbara funktioner, tunna kanter och flera anslutningsmöjligheter.
- Förbättrad bild: Dell ComfortView och den flimmerfria bilden gör det mindre ansträngande att jobba, eftersom bilderna är tydliga och klara i en extremt bred betraktningsvinkel.
- Tillförlitlig och miljövänlig: Känn dig helt trygg med Premium Panel-service, förhandsersättning av felaktiga produkter och en miljövänlig design.


  Specifikation
  Anslutningstyp HDMI, DisplayPort, VGA
  Övrigt Alla skärmar följer ISO 13406-2-standarden, vilken bl.a. omfattar att pixelfel kan förekomma.
  Upplösning 1920 x 1080 (Full HD)
  Responstid 6 ms
  Kontrast 1000:1 (statisk)
  Färgstöd 24 bitar (16.7 miljoner färger)
  Ljusstyrka 250 cd/m²
  Format 16:9
  Bildyta 23.8"
  Paneltyp IPS

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen