Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier

Vi uppdaterar Windows på din nya dator!
Klar för start

Klar för start Visa hel storlek
BT-KFS
Klarna  Från 50 kr / mån

Gör det enkelt för dig och spara tid vid köp av ny dator! Vi uppdaterar och installerar åt dig! Du kan även välja till att få ett återställnings-USB-minne eller att vi konfigurerar din Windows 10-dator så den blir mer lik Windows 7.

Mer information


299 kr

(inkl 25% moms)

Klar för start

Spara tid vid köp av ny dator tack vare vår Klar för start-tjänst! Vi går igenom uppstartsinstallationen (ca 10 minuter), skapar ett användarkonto och uppdaterar alla drivrutiner och Windows Update-uppdateringar (24-48 timmar). Köper du andra program samtidigt som datorn installerar vi dem åt dig också (30-60 minuter) om du så önskar. Meddela i så fall det genom en kommentar vid beställningen. Tyvärr har vi inte möjlighet att installera köpta Microsoft Office-program då dessa kräver att du registrerar dig med ett Windows Live-konto. Samma sak gäller Nortonprodukter där ett personligt Nortonkonto krävs.

Vi kan också lägga in en fullversion av programmet Start is Back som gör att Windows 10 blir mer likt Windows 7, med den klassiska startmenyn återskapad!

Slutligen kan vi också skapa ett återställnings-USB-minne (2-3 timmar) mot en tilläggsavgift.

Vill du ha ett särskilt namn på användarkontot kan du skriva det i en kommentar vid beställningen, i annat fall lägger vi in ditt förnamn eller "Admin".

 

Observera att denna produkt endast kan köpas tillsammans med en dator (av valfri modell) och att leveransen försenas med 1-3 arbetsdagar.


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen