Kontakta vår kundtjänst!

Kategorier

 

Användbara gratisprogram


Här listar vi en del gratis nyttoprogram som vi själva använder, och som ersätter vanliga betalprogram. Ofta har dessa gratisprogram både fler funktioner och fungerar bättre än programmen de ersätter!

Vi kan tyvärr inte ge support på något av programmen och tar ej heller något ansvar för programmens funktionalitet. Samtliga länkar går till externa sidor som ej ligger hos BilligTeknik.

 

Antivirus

Microsoft Security Essentials
Ett antivirusprogram från Microsoft som håller sig självt uppdaterat genom Windows Update. I kombination med Windows inbyggda brandvägg får du ett ordentligt säkerhetsskydd utan att det kostar en krona!

Länk: http://windows.microsoft.com/sv-SE/windows/security-essentials-download

 

Kontorsprogram

LibreOffice
Ett komplett ersättningspaket till Microsoft Office, med både ordbehandlare, kalkylprogram och presentationsprogram. Kompatibelt med Microsoft Office-filer!

Länk: http://www.libreoffice.org/download/?type=win-x86&lang=sv&version=4.0.0 

 

Bildredigerare

GIMP
En kompetent ersättare till Adobes Photoshop med stöd för massor av filformat och med mängder av plugins. Här kan du både redigera foton och skapa fantastisk grafik!

Länk: http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html 

 

Mediaspelare

VLC Media Player
Lättanvänd mediaspelare som spelar upp det mesta utan att du behöver krångla med codecs och plugins. Klarar i princip alla video- och ljudfiler du kastar på den! 

Länk: http://www.videolan.org/vlc/index.html

 

E-post

Thunderbird
Mailprogram från tillverkaren av populära webbläsaren Mozilla Firefox. Ett fullfjädrat alternativ till Microsoft Outlook som är både snabbt och stabilt!

Länk: http://www.mozilla.org/sv/thunderbird/ 

 

Brännarprogram

Imgburn
Kraftfullt brännarprogram för att bränna CD, DVD och BluRay med stöd för att bränna skivor, rippa skivor, kopiera skivor och mycket annat.

Länk: http://www.imgburn.com/index.php?act=download

 

PDF-läsare

Foxit
PDF-läsare med betydligt bättre fart och stabilitet än Adobes variant. Med en vettig PDF-läsare behöver PDF:er inte alls kännas tunga och långsamma att läsa!

Länk: http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Betyg på Pricerunner:4.6 av 5Läs våra omdömen
Betyg på Tradera:4.9 av 5Läs våra omdömen